Skip to main content

Fire Emblem: Three Houses

Laite
  • Nintendo Switch
Julkaisupäivä
  • 26. heinäkuu 2019
Tuetut pelitilat

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Pelaajien määrä
  • Yksinpeli
Ikäsuositus
images/_infrastructure/pegi/pegi_12.png
Pelityyppi
  • Roleplaying
    Strategy
Julkaisija
  • Nintendo
Kehittäjä
  • Intelligent Systems
Kieli
  • Englanti
  • © 2019 Nintendo / INTELLIGENT SYSTEMS Co-developed by KOEI TECMO GAMES CO., LTD.
Täysin uusi Fire Emblem uudella tarinalla ja uusilla hahmoilla.

Fire Emblem: Three Houses sijoittuu Fódlanin maahan, jossa Church of Seiros käyttää suurta valtaansa maahan ja sen kansaan. Tarinan päähenkilönä pelaajan on, taistelukentällä taistelemisen lisäksi, oltava myös vuorovaikutuksessa muiden ihmisten kanssa luodakseen suhteita ja kerätäkseen tietoa.

Tämä vuoropohjainen taktinen roolipeli tuo uusia strategisia käänteitä taisteluihin, joissa voit käyttää joukkomuodostelmia, jotka tukevat yksittäisiä yksiköitä taistelukentällä. Onko sinulla se, mitä tarvitaan selviytymiseen ja valloittamiseen tässä täysin uudessa Fire Emblem -pelissä?

Kenet sinä valitset?

"The Black Eagles", "The Blue Lions", "The Golden Deer". Nämä kolme jaloa ja arvostettua perhettä ovat osa Upseerien akatemiaa, eliittikoulua, joka kouluttaa opiskelijoitaan käyttämään aseita, taikuutta ja muita erityisiä taitoja. Sinun täytyy valita yksi näistä jaloista perheistä ja johdettava sen opiskelijoita elämän ja kuoleman taisteluissa. Kaikilla opiskelijoilla on oma persoonallisuutensa ja mahdollisuudet oppia asioita. He voivat myös vahvistaa ja tukea toisiaan taistelukentillä.

The Black Eagles
The Blue Lions
The Golden Deer 

Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto