Skip to main content

Fire Emblem Warriors: Three Hopes

Laite
  • Nintendo Switch
Julkaisupäivä
  • 24. kesäkuu 2022
Tuetut pelitilat

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Pelaajien määrä
  • Jopa 2 pelaajaa
Ikäsuositus
images/_infrastructure/pegi/pegi_12.png
Pelityyppi
  • Action
Julkaisija
  • Nintendo
Kehittäjä
  • KOEI TECMO GAMES
Kieli
  • Englanti
  • © Nintendo / INTELLIGENT SYSTEMS © KOEI TECMO GAMES CO., LTD. Fire Emblem and Nintendo Switch are trademarks of Nintendo.
Paljasta kolmen mahtavan valtakunnan kohtalot Nintendo Switchin Fire Emblem Warriors: Three Hopes -pelissä. Kyseessä on eri tarina, joka sijoittuu Fire Emblem: Three Houses -pelin tuttuun universumiin.

kolme toisiinsa kietoutunutta kohtaloa

Tässä uudessa tarinassa Fódlania hallitsevien kolmen maan tulevat johtajat törmäävät Sheziin, palkkasoturiin ja Fire Emblem Warriors: Three Hopes -pelin päähenkilöön. Miten tämä satunnainen kohtaaminen muuttaa mantereen tulevaisuutta? Pystyykö Shez selviytymään hänen ankarimmasta vihollisesta, Ashen Demonista? Ohjaa heidät tämän arvaattoman tarinan ja sen erilaisten polkujen läpi.

Valmistaudu taisteluun

Ennen kuin lähdet taisteluun, tutki leiriä ja keskustele liittolaistesi kanssa. Nauti harjoittelusta, maukkaista aterioista ja keskusteluista yhdessä vahvistamalla ystävyyssiteitä ja avaa uusia kykyjä, jotka voivat kääntää taistelun eduksesi.

Komenna joukkojasi

Laita taktiset kykysi koetukselle! Anna käskyjä liittolaisille reaaliajassa taistellessasi ja selviytyessäsi vihollislaumoista. Jotkut Fire Emblem: Three Houses -pelistä tutut strategiat, kuten Adjutants, tekevät myös paluun. Nämä liittolaiset voivat suojella sinua ja auttaa sinua tekemään voimakkaita hyökkäyksiä, joita kutsutaan nimellä Partner Specials!

Taktista edistystä

NSwitch FireEmblemWarriorsThreeHopes Trailer2 06 image950w

Ohjaa joukkojasi taistelukentällä samalla kun pidät silmällä seuraavaa tehtävääsi. Pidä silmällä kartalla olevia lisätapahtumia, kuten Surveying Spotsin ilmestymistä, arvoesineitä myyvää kauppias Annaa ja paljon muuta!

Voita vastustajasi

Voit vaihtaa vapaasti eri hahmoluokkien välillä valmistautuaksesi mihin tahansa vihollisen kohtaamiseen. Hyödynnä tovereidesi ainutlaatuisia ominaisuuksia eri luokissa erilaisiin taktisiin yhdistelmiin.

Mikä odottaa sinua tässä arvaamattomassa tarinassa? Onko se mahdollisesti toivo, joka odottaa... vai epätoivo?

Fire Emblem Warriors: Three Hopes - Limited Edition
Fire Emblem Warriors: Three Hopes - Limited Edition
Valmistaudu taisteluun tämän Fire Emblem Warriors: Three Hopesin rajoitetun painoksen kanssa

Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto