Skip to main content

Game Builder Garage

Laite
  • Nintendo Switch
Julkaisupäivä
  • 10. syyskuu 2021
Tuetut pelitilat

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Pelaajien määrä
  • Yksinpeli
Ikäsuositus
images/_infrastructure/pegi/pegi_7.png
Pelityyppi
  • Education
Julkaisija
  • Nintendo
Kehittäjä
  • Nintendo
Kieli
  • Englanti
Oletko koskaan haaveillut oman videopelisi luomisesta? Tämä haave voi toteutua Game Builder Garagen avulla. Tämän ohjelmiston avulla jokainen voi pitää hauskaa oppiessaan luomaan ja jakamaan omia videopelejä.

Yhdistämällä värikkäitä olentoja, joita kutsutaan nimellä Nodon, kuka tahansa voi oppia luomaan omia pelejä. Kaikki tapahtuu hauskoilla ja opettavaisilla oppitunneilla, jotka kattavat visuaalisen peliohjelmoinnin perusteet. Aikaisempaa ohjelmointikokemusta ei vaadita.

Nodoneilla on myös erilaisia persoonallisuuksia, joita käytetään rakentamaan pelejäsi alusta lähtien. Game Builder Garage sisältää kymmeniä erilaisia Nodoneja, joista jokaisella on ainutlaatuinen ominaisuus, ja voit oppia rakentamaan pelejä vain yhdistämällä niitä monella eri tavalla. Voit esimerkiksi luoda ja siirtää ihmisen kaltaista pelihahmoa peliohjaimellasi, jos yhdistät Stick Nodonin Person Nodoniin. Tällä tavalla opit peliohjelmoinnin perusteet hauskalla tavalla. Voit myös luoda laajan valikoiman erilaisia pelejä. Kaikkea mahdollista sivuttainvierivistä tasoloikkapeleistä ajopeleihin ja paljon muuta!

Jos etsit inspiraatiota, voit myös vaihtaa ja ladata pelejä ystäviesi ja perheesi kanssa verkossa tai paikallisen langattoman yhteyden kautta. Tämä on loistava tapa paitsi esitellä joitakin omia luomuksiasi, mutta myös tutustua muiden pelaajien luomiin peleihin.

Game Builder Garagea voidaan ohjata Joy-Con -ohjaimella, Nintendo Switch Pro Controller -ohjaimella tai Nintendo Switch Liten ohjaimilla, mutta voit myös rakentaa pelejä yhdistämällä yhteensopivan tietokoneen hiiren Nintendo Switch -telakan USB-porttiin.


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto