Skip to main content
Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition

Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition

Laite
 • Nintendo Switch
Julkaisupäivä
 • 11. helmikuu 2022
Tuetut pelitilat

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Ikäsuositus
images/_infrastructure/pegi/pegi_18.png
Pelityyppi
 • Action
  Adventure
Julkaisija
 • Rockstar Games
Kieli
 • Englanti
 • © 2001–2021. Rockstar Games, Grand Theft Auto, Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City, Grand Theft Auto: San Andreas and R* Logo are marks/logos/copyrights of Take-Two Interactive. Unreal® Engine, Copyright 1998–2021, Epic Games, Inc. All rights reserved. Uses Oodle. Copyright © 2008–2021 by Epic Game Tools, Inc. The ratings icon is a trademark of the Entertainment Software Association. All other marks and trademarks are properties of their respective owners. All rights reserved.
Kolme tunnettua kaupunkia, kolme eeppistä tarinaa.

Pelaa genrensä määritelleen Grand Theft Auto Trilogyn klassikoita: Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City ja Grand Theft Auto: San Andreas. Nämä pelit on päivitetty uudelle sukupolvelle ja ne sisältävät monipuolisia parannuksia, mukaan lukien loistavat uudet valaistus- ja ympäristöparannukset, korkearesoluutioiset grafiikat, lisätty piirtoetäisyys, Grand Theft Auto V -tyylinen ohjaus ja tähtäys ja paljon muuta. Parannuksia, jotka tekevät näistä rakastetuista maailmoista entistäkin eläväisempiä!

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition sisältää:

 • Grand Theft Auto III: Kaikki alkaa Liberty Citystä. Vallankumouksellisen vapauden ansiosta voit mennä minne tahansa ja ryöstää kenet tahansa, sillä Grand Theft Auto III pistää rikollismaailman keskipisteen sormiesi ulottuville, jos uskallat vain tarttua siihen.
 • Grand Theft Auto: Vice City: Tervetuloa 1980-luvulle mahtavine kampauksineen ja pastelliasuineen. Tässä pelissä pääset seuraamaan tarinaa yhden miehen noususta rikollismaailman huipulle. Tämä on Tommy Vercettin tarina petoksesta ja kostosta neonvalojen peittämässä trooppisessa kaupungissa, joka on täynnä ylellisyyttä ja mahdollisuuksia.
 • Grand Theft Auto: San Andreas: Viisi vuotta sitten Carl ”CJ” Johnson onnistui pakenemaan Los Santosin kurjuutta San Andreasissa... kaupungin, joka oli hajoamassa jengiongelmien, huumeiden ja korruption takia. Nyt on 90-luvun alku ja CJ:n on palattava kotiin, koska hänen äitinsä on murhattu, hänen perheensä on hajonnut ja hänen lapsuudenystävänsä ovat kaikki matkalla kohti puhdasta katastrofia. Kun hän palaa takaisin, joukko poliiseja yrittää syyttää häntä murhasta ja pakottaa CJ:n matkalle, joka vie hänet läpi koko San Andreasin ja jonka tarkoituksena on pelastaa hänen perheensä ja ottaa kadut hallintaansa.

Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto