Skip to main content

Hades

Laite
 • Nintendo Switch
Julkaisupäivä
 • 19. maaliskuu 2021
Tuetut pelitilat

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Pelaajien määrä
 • Yksinpeli
Ikäsuositus
images/_infrastructure/pegi/pegi_12.png
Pelityyppi
 • Action
  Adventure
  Roleplaying
Kehittäjä
 • Supergiant Games
Kieli
 • Englanti
 • © 2020 Supergiant Games, LLC. All rights reserved
Taistele tiesi läpi helvetin tässä kriitikoiden ylistämässä pelissä. Hades julkaistaan vihdoinkin fyysisessä muodossa Nintendo Switchille!

Kriitikoiden ylistämä ja useita palkintoja voittanut peli saa nyt fyysisen julkaisun Nintendo Switchillä. Tämän fyysisen version mukana tulee joitakin hauskoja lisäominaisuuksia, mukaan lukien Hades Original Soundtrack PC-latauskoodi ja värillinen 32-sivuinen hahmokokoelma, jossa on kuvia pelin jumalista, haamuista ja hirviöistä. Eikä tietenkään unohdeta itse peliä, joka tarjoaa kymmeniä tunteja jännittävää toimintaa yhdistettynä mielenkiintoiseen tarinaan.

Hades on jumalallinen roguelike luolastoroolipeli, joka yhdistää Supergiantin kriitikoiden ylistämien pelien parhaimmat puolet, mukaan lukien Bastionin nopeatempoisen toiminnan, Transistorin rikkaan tunnelman ja syvyyden, sekä Pyren hahmovetoisen tarinankerronnan.

Taistele tiesi ulos helvetistä

Kuolemattomana alamaailman prinssinä voit käyttää Olympuksen voimia ja myyttisiä aseita vapauttaaksesi itsesi kuoleman jumalan kynsistä samalla, kun muutut vahvemmaksi ja selvität enemmän tarinaa jokaisella yksittäisellä pakenemisyrityksellä.

Vapauta Olympuksen raivo

Olympolaiset turvaavat selustasi! Tapaa Zeus, Athena, Poseidon ja monia muita, ja valitse heidän kymmenistä voimakkaista Booneista, jotka parantavat kykyjäsi. Peli sisältää yli tuhat erilaista tapaa yhdistellä Booneja ja kehittää hahmoasi pelin edetessä.

Ystävysty jumalien, aaveiden ja hirviöiden kanssa

Joukko värikkäitä, elämää suurempia hahmoja odottaa tapaamistasi! Rakenna suhteita heihin, ja koe tuhansia ainutlaatuisia tarinoita, kun opit lisää tästä suuresta, toimintahäiriöisestä perheestä.

Rakennettu uudelleenpeluuarvoa ajatellen

Uudet yllätykset odottavat sinua aina, kun astut jatkuvasti muuttuvaan alamaailmaan, jonka vartijapomot muistavat sinut. Käytä voimakasta Mirror of Nightia muuttuaksesi pysyvästi voimakkaammaksi samalla, kun aloitat uusia pakenemisyrityksiä alamaailmasta.

Mikään ei ole mahdotonta

Pysyvät parannukset tarkoittavat, että sinun ei tarvitse olla itse jumala voidaksesi kokea jännittävää toimintaa ja kiehtovan tarinan. Jos kuitenkin olet sellainen, lisää pelin haastavuutta ja valmistaudu käärimään hihasi ja aseta taitosi koetukselle.

Supergiantin ainutlaatuinen tyyli

Supergiantin pelien ytimessä oleva rikas, tunnelmallinen esitystapa ja ainutlaatuinen yhdistelmä pelattavuutta ja tarinaa on läsnä täydellä voimalla: upeat käsinmaalatut ympäristöt ja mahtava ääniraita herättävät alamaailman eloon.


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto