Skip to main content

Kirby Star Allies

Laite
  • Nintendo Switch
Julkaisupäivä
  • 16. maaliskuu 2018
Tuetut pelitilat

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Pelaajien määrä
  • Jopa 4 pelaajaa
Ikäsuositus
images/_infrastructure/pegi/pegi_7.png
Pelityyppi
  • Action
    Platformer
Julkaisija
  • Nintendo
Kehittäjä
  • HAL Laboratory
Kieli
  • Englanti
  • ©2018 HAL Laboratory, Inc. / Nintendo
Vaaleanpunainen sankari on palannut – HD:nä – eikä hän ole yksin.

Kirby on palannut ja vihdoinkin hän on Nintendo Switchillä HD-grafiikalla varustettuna! Mutta tällä kertaa hän ei ole yksin. Rekrytoi vihollisia heittämällä niitä sydämillä ja muodosta jopa neljän hahmon ryhmä. Voit pelata joko yksin tai jopa kolmen ystäväsi* kanssa yhteistyöpelitilassa. Matkusta läpi Dream Landin ja yhdistä kopiointikykyjä tehdäksesi upeita erikoisliikkeitä ja luo uusia voimia!

Lievästi sanottuna outo sää...

Dream Landissa tapahtuu outoja, kun on alkanut sataa tummia sydämiä. Kun putoava sydän osuu Kirbyyn, tapahtuu jotain todella odottamatonta... Kirby saa voiman levittää rakkautta, mikä antaa hänelle mahdollisuuden rekrytoida epätodennäköisiä avustajia, jotka auttavat häntä tehtävässään palauttaa rauha Dream Landiin.
Suu auki!

Klassiseen Kirby-tyyliin voit syödä vihollisia ja esineitä ja sylkäistä ne sitten ulos osuaksesi palikoihin ja vihollisiin. Voit myös kopioida tiettyjen vihollisten voimat, jolloin voit käyttää niiden ainutlaatuisia hyökkäyksiä ja erikoiskykyjä.

Kirby Star Allies

Yhdistä voimat

Heitä sydämellä vihollisia kohti ja rekrytoi jopa kolme liittolaista kerrallaan! Yhdistä erilaisia kopiointikykyjä tehdäksesi voimakkaita hyökkäyksiä, ratkaistaksesi pulmia ja tehostaaksesi aseitasi.

Kokeile sekoittaa erilaisia kopiointikykyjä erilaisten elementtien kanssa kuten tuli, vesi ja tuuli lainaamalla tai antamalla ne avustajillesi. Yhdistä kivi- ja jääkyvyt muuttaaksesi hahmosi liukkaaksi curling-kiveksi, jota voit sitten käyttää murskataksesi tiesi läpi seinien. Tai kokeile sekoittaa tuli- ja miekkakyky luodaksesi superkuuman miekan. Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä monista vaihtoehdoista.

Hyppää mukaan ystävyysjunaan

Joskus sinun täytyy yhdistää kaikki neljä tiimisi jäsentä voidaksesi tehdä näyttävän erikoisliikkeen. Muodosta ystävyysympyrä pyöriäksesi kaikkien esteiden läpi, liiku höyryjunan vauhdilla kentän loppua kohti ystävyysjunalla tai muodosta ystävyyssilta ylittääksesi suuret rotkot.

Kirby Star Allies

Löydä uusia kopiointikykyjä

Voita vihollisia käyttämällä täysin uusia sekä tunnettuja kopiointikykyjä. Vapauta luovuutesi taiteilijan kyvyllä, käytä hämähäkinverkkoa pyydystääksesi vihollisesi tai heitä vihollisesi maahan. Peli sisältää paljon erilaisia kopiointikykyjä löydettäväksi. Kaikilla on omat ainutlaatuiset ominaisuudet.

Kirby Star Allies

Jaettu ilo!

Jopa neljä pelaajaa voi liittyä mukaan hauskanpitoon milloin ja missä tahansa! Sinun tarvitsee vain rekrytoida avustaja pelissä käyttämällä ystäväsydäntä. Ota sitten Joy-Con tai Nintendo Switch Pro -peliohjain hypätäksesi suoraan mukaan toimintaan. Avaa uusia reittejä yhdistämällä kopiointikykyjä ja tee yhteistyötä voittaaksesi erilaisia päävihollisia, jotka seisovat tielläsi

Kirby Star Allies

Hauskoja minipelejä

Voit haastaa ystäväsi - tai koneen - hektisissä minipeleissä! Hakkaa puuta mahdollisimman nopeasti "Chop Champs" -minipelissä tai lyö lähestyvää meteoria "Star Slam Heroes" -minipelissä. Se, joka hakkaa eniten puuta, tai lyö meteorin kauimmaksi, kruunataan voittajaksi.

Auta tiimiäsi!

Jos joku tiimistäsi loukkaantuu, voit käyttää Kirby-sarjan amiibo-figuuria (myydään erikseen) auttaaksesi häntä. Voit käyttää amiibo-figuuria kahdeksan kertaa per kenttä varmistaaksesi, että tiimisi on aina huippukunnossa.

Kirby Star Allies

Kerää epätodennäköinen joukko avustajia ja vapauta täysi potentiaalisi Kirby Star Allies -pelissä, loistavassa tasoloikkaseikkailussa jopa neljälle pelaajalle, yksinoikeudella Nintendo Switchille!

*Broadband internet connection required. The registration and linkage of Nintendo Account and acceptance of the Nintendo Account Agreement and Privacy Policy are required.

*Lisätarvikkeita tarvitaan moninpeliä varten. Myydään erikseen.


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto