Skip to main content

Little Dragons Café

Laite
 • Nintendo Switch
Julkaisupäivä
 • 28. syyskuu 2018
Tuetut pelitilat

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Pelaajien määrä
 • Yksinpeli
Ikäsuositus
images/_infrastructure/pegi/pegi_3.png
Pelityyppi
 • Roleplaying
  Simulation
Kieli
 • Englanti
 • © Aksys Games/TOYBOX Inc. All rights reserved. Licensed to and published by Rising Star Games Ltd.
Pyöritä kahvilaa, kasvata lohikäärmettä ja pelasta äitisi.

Tarina alkaa siitä, kun kaksoisveli ja -sisar pyörittävät pientä kahvilaa yhdessä äitinsä kanssa. Kaikki oli hiljaista ja rauhallista, kunnes eräänä aamuna kaksoset huomasivat, että heidän äitinsä oli vajonnut syvään uneen, josta hän ei näytä heräävän. Yhtäkkiä vanha velho ilmestyi ja hän kertoi kaksosille, että heidän äitinsä on vakavasti sairas ja voidakseen pelastaa hänet, heidän täytyy hoitaa ja kasvattaa lohikäärmettä.

Kaksoset saavat apua kolmelta oudolta ihmiseltä heidän henkilökunnastaan (tarjoilija, tarjoilijatar ja kokki). Heidän on autettava toisiaan kasvattamaan lohikäärmettä, huolehtimaan kahvilasta ja samalla ottamaan selvää, mikä on aiheuttanut heidän äitinsä sairastumisen, jotta he voivat löytää parannuskeinon.

Little Dragons Café on Harvest Moon -luojan Yasuhiro Wadan uusin peli.

Sisältö:

 • Kasvata omaa lohikäärmettä! – Käytä hoivavaistoasi ja kasvata ikiomaa lohikäärmettäsi. Viisaiden päätösten, oikeanlaisen ravinnon ja empaattisen hoitamisen avulla voit näyttää maailmalle lohikäärmeystäväsi todellisen potentiaalin.
 • Luo kulinaristisia mestariteoksia ja pyöritä menestyksekästä kahvilaa. – Opettele uusia reseptejä ja opi ruoanvalmistuksen salat samalla, kun pyörität kahvilaasi. Tutki maailmaa, löydä uusia aineksia ja laajenna menuasi (ja ravintolaasi) samalla, kun palvelet asiakkaitasi.
 • Viljele maata ja korjaa luonnon tarjoama sato. – Parhaat ruokalajit tarvitsevat tuoreimmat ainekset. Paras tapa varmistaa laatu on kasvattaa omia raaka-aineita. Viljele maata ja kalasta joella voidaksesi tehdä herkullisimmat ruoat.
 • Palvele kyläläisiä ja tee heidät onnellisiksi! – Valmista ruokaa kyläläisille ja auta heitä heidän erilaisten ongelmiensa kanssa. Tekemällä näin lisäät suosiotasi ja levität iloa kaikille ympärilläsi.

Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto