Skip to main content

Mario Golf: Super Rush

Laite
  • Nintendo Switch
Julkaisupäivä
  • 25. kesäkuu 2021
Tuetut pelitilat

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Pelaajien määrä
  • Jopa 4 pelaajaa
Ikäsuositus
images/_infrastructure/pegi/pegi_3.png
Pelityyppi
  • Multiplayer
    Sports
Julkaisija
  • Nintendo
Kehittäjä
  • Camelot
Kieli
  • Englanti
  • © 2021 Nintendo
On aika kaivaa golfmailat esille ja lähteä viheriölle tunnettujen Sienivaltakunnan hahmojen kanssa.

Kaiva golfmailat esille ja lähde viheriölle Mario Golf: Super Rush -pelissä Nintendo Switchillä. Nauti golfista tunnettujen Sienivaltakunnan hahmojen kanssa monilla luonnonkauniilla kentillä.

Pelaa käyttämällä painikkeita tai käytä liikeohjausta pitämällä Joy-Con -ohjainta kuten golfmailaa. Aivan kuten aidossa golfissa, sinun täytyy huomioida tuuliolosuhteet ja maasto, mutta tarjolla on myös käteviä ominaisuuksia, jotka auttavat sinua parantamaan lyöntiäsi. Hyödynnä lyöntimittaria, joka osoittaa, kuinka lyöntisi kaartaa mäkien vuoksi, ja skannausominaisuutta, jonka avulla voit tutkia kentän maastoa.

Speed Golf on yksin pelin uusista ominaisuuksista. Tässä pelitilassa kaikki pelaajat aloittavat samanaikaisesti ja kisaavat sitten läpi kentän päästäkseen mahdollisimman nopeasti pallonsa luokse. Lyö uudestaan saadaksesi pallon lähemmäksi reikää ja jatka sitten! Ohita vastustajasi voittaaksesi tässä pelitilassa. Golftaitosi eivät ole ainoat käytössäsi olevat asiat: käytä pyrähdyksiä ja erikoislyöntejä voittaaksesi vastustajasi.

Kehitä Mii-hahmoasi aloittelijasta ammattilaisgolfaajaksi kilpailemalla useita eri Sienivaltakunnan hahmoja vastaan Story Mode -pelitilassa. Nosta hahmosi tasoa ansaitsemalla kokemuspisteitä otteluista ja käytä sitten näitä pisteitä eri ominaisuuksiin kehittääksesi hahmoasi.

Voit myös nauttia moninpelistä kolmen muun pelaajan kanssa sekä paikallisesti että verkossa.


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto