Skip to main content

Mario & Luigi: Brothership

Laite
  • Nintendo Switch
Julkaisupäivä
  • 7. marraskuu 2024
Ikäsuositus
images/_infrastructure/pegi/pegi_7.png
Julkaisija
  • Nintendo
Kieli
  • Englanti
  • © Nintendo
Kaikki tyypit mukaan saarihyppelyseikkailuun, jonka pääosissa ovat Mario ja Luigi!

Viiksekkäät veljekset palaavat uudessa seikkailussa! Lähde Marion ja Luigin kanssa matkaan Shipshape Islandilla (osittain laiva, osittain saari) ja seikkaile Concordian laajassa maailmassa. Laukaise itsesi Shipshapen tykistä vierailemaan, tutkimaan ja suorittamaan tehtäviä saarilla, jotka vaihtelevat trooppisista sademetsistä vilkkaisiin kaupunkeihin.

Tapaa uusia ystäviä matkasi varrella, kuten Connie ja Snoutlet (joka ei todellakaan ole sika), ja kohtaa tuttuja kasvoja Sienivaltakunnasta, kuten Peach ja Bowser, jotka saattavat auttaa sinua matkallasi!

Sinun täytyy luottaa Marion ja Luigin veljessuhteeseen onnistuaksesi. Käytä Bros. Moves -liikkeitä päästäksesi esteiden ohitse tutkimusmatkallasi ja voimakkaita Bros. Attacks -hyökkäyksiä vuoropohjaisessa taistelussa. Tarvitset kaiken mahdollisen avun, mitä tämä "brothership" voi sinulle tarjota, pelastaaksesi päivän!


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto