Skip to main content

Mario Party Superstars

Laite
  • Nintendo Switch
Julkaisupäivä
  • 29. lokakuu 2021
Tuetut pelitilat

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Pelaajien määrä
  • Jopa 4 pelaajaa
Ikäsuositus
images/_infrastructure/pegi/pegi_3.png
Pelityyppi
  • Party
Julkaisija
  • Nintendo
Kieli
  • Englanti
  • ©Nintendo
On aika todelliselle supertähtikokoelmalle, joka on täynnä erilaisia Mario Party -pelilautoja ja minipelejä!

Kokeile minipelien supertähtikokoelmaa, joka sisältää hauskoja minipelejä koko Mario Party -sarjan historian ajalta. Riippumatta siitä, säästätkö kolikoita tähtiä varten lautapelitilassa vai harjoitteletko free play -pelitilassa, mikään ei ole hauskempaa kuin olla viimeinen pelaaja, joka jää jäljelle pelitiloissa kuten Mushroom Mix-Up tai Shy Guy Says. Kaikkia minipelejä pelataan painikkeilla, joten voit pitää kiinni Joy-Con -ohjaimesta tai Nintendo Switch Pro Controller -ohjaimesta tai miksi et pelaisi Nintendo Switch Litellä?

Ota juhlat mukaasi mihin tahansa ja pelaa milloin tahansa samalla konsolilla langattomasti joko paikallisesti tai verkossa. Jos pelaat ystävien kanssa lautapelitilassa, jokainen kierros tallentuu, joten voit tarvittaessa pitää taukoa ja jatkaa myöhemmin siitä, mihin jäit. Käytä tarroja ylistääksesi tai häiritäksesi muita pelaajia, kun kisaat pelilaudalla kerätäksesi tähtiä. Kaikki pelitilat tukevat verkkomoninpeliä, joten voit halutessasi pelata ystäviesi kanssa. Pelaa minipelikierros tai 30 kierroksen maratonottelu. Riippumatta siitä, missä päin maailmaa pelaat, pelin voittaminen on hieno tunne (ja tähtien varastaminen muilta pelaajilta tuntuu yhtä hyvältä).

Arvostelut ja palkinnot


4/5

"Mario Party Superstars on kokoelma koko sarjan parhaita pelilautoja ja minipelejä, eikä se ole ihan vähän se."

−V2.fi

 

"Mario Party Superstars on mainio moninpelikokoelma, joka kunnioittaa sarjan juuria. Viisi suosikkialustaa sekä 100 legendaarista minipeliä tarjoavat hauskaa tekemistä pitkäksi aikaa."

−Tilt.fi

8/10

"Mario Party Superstars on nimensä mukaisesti bileiltojen johtotähti. Virtuaalisessa lautapelissä ja hulppeassa määrässä minipelejä on yllättävän paljon potkua piristämään kavereiden keskistä illanviettoa."

−Gamereactor.fi


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto