Skip to main content

Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020

Laite
 • Nintendo Switch
Julkaisupäivä
 • 8. marraskuu 2019
Tuetut pelitilat

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Pelaajien määrä
 • Jopa 8 pelaajaa
Ikäsuositus
images/_infrastructure/pegi/pegi_7.png
Pelityyppi
 • Action
  Multiplayer
  Party
  Sports
Julkaisija
 • Sega
Kehittäjä
 • Sega
Kieli
 • Englanti
 • TM IOC/TOKYO2020/USOC 36USC220506. Copyright © 2019 International Olympic Committee ("IOC"). All rights reserved. SUPER MARIO characters © NINTENDO. SONIC THE HEDGEHOG characters ©SEGA.
Lähde Marion, Sonicin ja ystävien kanssa heidän tähän asti suurimpaan seikkailuun Tokyo 2020 olympialaisissa, yksinoikeudella Nintendo Switchillä!

Tavoittele kultamitaleja, kun kilpailet vauhdikkaissa urheilulajeissa, mukaan lukien täysin uusissa lajeissa kuten rullalautailu, karate, surffaus ja urheilukiipeily. Kilpaile ystäviesi kanssa yli 30 toimintatäyteisessä urheilulajissa 3D- ja 2D-muodossa.

Koe myös olympialaiset täysin uudella tavalla 10 nostalgisella 2D-tapahtumalla, jossa Mario, Sonic ja heidän ystävänsä palaavat klassisille juurilleen.

Peli sisältää laajan valikoiman hahmoja. Marion ja Sonicin lisäksi peli sisältää mm. seuraavat hahmot: Luigi, Tails, Yoshi, Amy Rose, Wario, Waluigi, Dr. Eggman ja monia muita. Löydä hahmo tai hahmot, jotka sopivat sinulle parhaiten tavoitellessasi kultamitaleja.

Heille, jotka pitävät perinteisistä urheilulajeista, on tarjolla jousiammunta, voimistelu, judo, nyrkkeily, maraton, jalkapallo, hevosurheilu ja paljon muuta. Valikoima on suuri ja tietyissä urheilulajeissa käytetään enemmän liikeohjausta, kun taas muissa lajeissa käytetään enemmän painikkeita.

Pelaa yksin tai ystävien kanssa joko verkossa tai paikallisesti.


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto