Skip to main content

Mario Strikers: Battle League Football

Laite
 • Nintendo Switch
Julkaisupäivä
 • 10. kesäkuu 2022
Tuetut pelitilat

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Pelaajien määrä
 • Jopa 8 pelaajaa
Ikäsuositus
images/_infrastructure/pegi/pegi_7.png
Pelityyppi
 • Party
  Sports
Julkaisija
 • Nintendo
Kehittäjä
 • Nintendo
Kieli
 • Englanti
 • ©Nintendo
Tällä jalkapallokentällä kaikki on sallittua!

Tavoittele voittoa tiimityön, taklausten, hyödyllisten esineiden ja tehokkaiden Hyper Strikes -liikkeiden avulla Mario Strikers: Battle League Football -pelissä Nintendo Switchillä. Tee kaikkesi voittaaksesi vauhdikkaita otteluita paikallisessa moninpelitilassa ja pelaa myös verkossa muiden pelaajien kanssa. Tavoitteenasi on tulla maailman parhaaksi seuraksi!

Tämä on STRIKE!

Mario ja hänen ystävänsä pelaavat toisiaan vastaan, viisi vastaan ​​viisi, Strikessä, jalkapallon kaltaisessa urheilulajissa, jossa ei ole tavallisen jalkapallon vaikeita sääntöjä!

Eniten maaleja tekevä joukkue voittaa, mutta kun erikoistaklaukset, kuten Team Tackles, ja monia erilaisia ​​tuhoisia esineitä lisätään jo valmiiksi täydelliseen kaaokseen, maaleja ei ole helppo tehdä. Emmekä ole vielä edes maininneet kentän ympärillä olevia sähköaitoja.

Potkaise pallo maaliin tehokkaalla Hyper Strike -liikkeellä. Jos teet maalin käyttämällä tätä tekniikkaa, se lasketaan kahdeksi maaliksi.

JOUKKUE

Muodosta Marion ja hänen ystäviensä kanssa voimakas joukkue, joka koostuu neljästä hyökkääjästä ja maalivahdista, joka yrittää pitää pallon poissa maalista. Jokaisella hahmolla on omat kykynsä, kuten nopeus, voimakkuus, syöttötekniikka ja kyky käyttää tehokasta Hyper Strike -liikettä. Seuraavat hahmot voivat muodostaa joukkueita:

 • Mario: Mario on aina luotettava ja erittäin tasapainoinen pelaaja kentällä ja hänellä on vaikuttavia tekniikoita.
 • Peach: Nopeutensa ja tekniikkansa ansiosta Peach pystyy helposti väistämään vastustajiaan.
 • Luigi: Tekninen pelaaja, joka on uskomattoman hyvä syöttämään palloa. Luigi on erinomainen hyökkäävä keskikenttäpelaaja.
 • Toad: Toadin nopeus ja syöttöpeli tarjoavat hänelle mahdollisuuden muuttaa puolustuksen nopeasti hyökkäykseksi.
 • Bowser: Todellinen voimapesä kentällä. Bowserin voimakkaille potkuille vetää vertoja ainoastaan hänen brutaalit taklauksensa.
 • Rosalina: Tekninen ihme! Rosalina pystyy vääntämään laukauksensa ja ohittaa jopa edistyneimmänkin puolustuksen.
 • Yoshi: Yoshilla on loistava pallonhallinta sekä syötöissä että pallon potkimisessa. Ehdottomasti välttämätön pelaaja kaikkiin joukkueisiin.
 • Donkey Kong: Donkey Kongin vahvuus ja syöttöpeli tekevät hänestä hyvän voittamaan pallon ja löytämään joukkuetoverinsa jalkapallokentältä.
 • Wario: Wario on täyttä voimaa olipa kyse hänen potkuistaan, taklauksistaan ​​tai mistä tahansa muusta.
 • Waluigi: Hyvä puolustaja! Waluigi käyttää nopeutta ja tekniikkaa jahdatakseen vastustajia ja voittaakseen pallon.
 • Boom Boom: Minkä tahansa joukkueen viimeinen puolustuslinja. Boom Boom yrittää kaikin keinoin pitää pallon maaliviivan oikealla puolella.

Pukeudu

Hyökkääjiesi varustaminen erityyppisillä varusteilla ei ainoastaan muuta heidän ulkonäköään, vaan se myös muokkaa heidän kykyään sopia taktiikkaasi kentällä.

Käytä otteluista ansaitsemiasi kolikoita avataksesi uusia varusteita puettavaksi ennen seuraavaa suurta otteluasi. Kokeile erilaisia varusteyhdistelmiä löytääksesi oman täydellisen yhdistelmäsi kykyjen ja tyylin suhteen.

Esineet

Poimi kysymysmerkkikuutio ottelun aikana saadaksesi satunnaisen esineen, jolla voit pysäyttää vastustajasi ja saada vapaan reitin maaliin. Ohessa muutamia esineitä:

Tähti - Tekee hyökkääjästä hetkeksi haavoittumattoman. Tähti parantaa hahmon kykyjä ja varmistaa, että pahantahtoiset vastustajat pysyvät poissa tieltä.

Vihreä kuori - Vihreä kuori, joka liikkuu kentän läpi ja saa kaikki hermostumaan, koska kehen tahansa se osuu, tulee tuntemaan sen.

Banaani - Hyvin sijoitettu banaaninkuori on loistava tapa pysäyttää aggressiivinen hyökkääjä.

Sieni - Käytä tätä kätevää esinettä lisätäksesi nopeuttasi hetkeksi. Se saattaa auttaa tekemään onnistuneen pallonkuljetuksen ja välttämään törmäyksen sähköaitaan.

Bob-Omb - Räjähtävämpi pallo. Potkaise se hyökkäävää vastustajaa vastaan.

Punainen kuori - Mikään ei tule punaisen kuoren ja sen kohteen väliin, eivät edes muut hyökkääjät.

Tiimityö – Jopa kahdeksan pelaajaa voi lähteä kentälle yhdessä joko television ääressä yhdellä Nintendo Switch -konsolilla paikallisessa moninpelissä tai verkossa.

Työskentely joukkuetovereidesi kanssa on avain voittoon. Käytä syöttöjä pelataksesi palloa kentällä ja luodaksesi maalipaikkoja tai heitä joukkuetoveri päin vastustajaa salakavalalla Team Tacklella ja varasta pallo.

STRIKERS CLUB

Osallistu Strikers Club -pelitilaan ja luo oma seurasi, mukaan lukien stadionin, sarjojen ja joukkueen vaakunan muokkaaminen. Rekrytoi pelaajia ja kilpaile muita seuroja vastaan eri puolilta maailmaa viikkokausien aikana saadaksesi tarpeeksi pisteitä noustaksesi ranking-tilastoissa.


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto