Skip to main content

Metroid Prime Remastered

Laite
  • Nintendo Switch
Julkaisupäivä
  • 3. maaliskuu 2023
Tuetut pelitilat

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Pelaajien määrä
  • Yksinpeli
Ikäsuositus
images/_infrastructure/pegi/pegi_12.png
Pelityyppi
  • Action
    First person shooter
Julkaisija
  • Nintendo
Kieli
  • Englanti
  • © Nintendo
Ryhdy jälleen palkkionmetsästäjä Samus Araniksi Metroid Prime Remastered -pelissä! Kriitikoiden ylistämä ensimmäisen persoonan seikkailu on uudistettu Nintendo Switchille.

Rauhallisena ja kyvykkäänä Samus ottaa tämän yksintehtävän vastaan...mutta hän ei ole läheskään yksin.

Astu hänen saappaisiinsa, kun navigoit houkuttelevan, mutta vaarallisen vieraan planeetan mutkittelevilla poluilla ja toisiinsa liittyvissä ympäristöissä. Käytä voimia, kuten Morph Ball ja Grapple Beam, päästäksesi vaikeapääsyisille alueille ja löytääksesi tien eteenpäin.

Uudistetun grafiikan, äänimaailman, avattavan taiteen ja päivitettyjen ohjaustapojen ansiosta Samuksen 3D-debyytti on noussut entistäkin korkeammalle. Käytä uutta kahden ohjainsauvan ohjausmenetelmää, intuitiivista liiketähtäystä, palaa klassiseen ohjaustapaan tai valitse hybridivaihtoehto - mikä vain sopii sinulle parhaiten.

TUTki TALLON IV:N vieraita YMPÄRISTÖjä JA aavemaisia paikkoja

Matkusta erilaisten biomien läpi, kun paljastat avaruuspiraattien synkät kokeet ja keräät tietoa myrkyllisestä aineesta, joka jätti planeetan raunioiksi.

Tämä vieras planeetta esittelee kauniisti karuja maisemia ja labyrinttejä aina lumisen Phendrana Driftsin hiljaisesta hiljaisuudesta Magmoor Cavernsin magma-geysireihin.

Mene eteenpäin kohti seuraavaa tavoitettasi tai pysähdy tutkimaan ympäristöäsi ja syvenny Tallon IV:n olentojen ja historian salaisuuksiin.

PÄIVITä aseesi kohdataksesi kaikki odottavat uhat

Käytä Samuksen käsitykkiä ja taistele avaruusolentoja, vahvistettuja avaruuspiraatteja ja energiaa kuluttavia Metroideja vastaan.

Vieraile uudelleen aiemmin saavuttamattomissa olevilla alueilla ja kiinnitä erityistä huomiota ympäristöösi ratkaistaksesi pulmia ja saadaksesi lisää päivityksiä.

Tarvitset kykyjä, kuten Ice Beam, Missiles ja useita visiireitä voittaaksesi joka kulman takana väijyvät avaruusolennot.


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto