Skip to main content

Monster Hunter Rise + Sunbreak

Laite
 • Nintendo Switch
Julkaisupäivä
 • 30. kesäkuu 2022
Tuetut pelitilat

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Ikäsuositus
images/_infrastructure/pegi/pegi_12.png
Pelityyppi
 • Action
  Adventure
  Roleplaying
Julkaisija
 • Capcom
Kehittäjä
 • Capcom
Kieli
 • Englanti
 • ©CAPCOM CO., LTD. 2021 ALL RIGHTS RESERVED.
Monster Hunter Rise: Sunbreak alkaa heti Kamura Villagen sankarillisen puolustamisen jälkeen The Rampagea vastaan, mikä tapahtui Monster Hunter Rise -pelissä.

Uutiset kylän selviytymisestä inspiroivat urhoollisen ritari Dame Fioraynen matkustamaan kaukaisesta valtakunnasta etsimään apua. Metsästäjät, jotka ovat tarpeeksi rohkeita vastaamaan kutsuun, suuntaavat Elgado Outpostin satamaan. Tämä eloisa ja merellinen paikka on koti laboratoriolle, joka tutkii valtakuntaa vaivaavaa epänormaalia hirviötoimintaa, ja sen tehtävänä on myös palauttaa rauha valtakuntaan. Täällä pelaajat ovat vuorovaikutuksessa uusien hahmojen kanssa, kuten kuninkaallisen ritarikunnan komentaja amiraali Galleus, omituinen tiedemies Bahari, seppä Minayle, kauppias Oboro ja tehtävänantaja Chichae. Nämä hyödylliset liittolaiset auttavat metsästäjiä luomaan uusia varusteita ja ohjaamaan heitä suorittamaan uusia tehokkaita Wirebug-tekniikoita.

Valtakuntaa uhkaavat voimakkaat olennot, jotka tunnetaan nimellä Three Lords. Tähän joukkoon kuuluvat Garangolm, Fanged Wyvern Lunagaron ja vanhempi lohikäärme Malzeno. Näiden painajaismaisten uusien vihollisten lisäksi muut hirviömuunnelmat ja palaavat suosikit, kuten Blood Orange Bishaten ja mahtava Astalos, tulevat haastamaan metsästäjät lisätyllä Master Rank -vaikeustasolla. Näiden kolmen pedon käyttäytymisen tutkiminen vie metsästäjät eri puolille valtakuntaa jännittäviin uusiin paikkoihin, mukaan lukien äskettäin paljastettu Citadel. Paikka ylpeilee lumihuippuisilla vuorilla ja rehevillä metsillä, jotka kuhisevat uusia endeemisen elämän muotoja. Tämän valtavan alueen keskellä sijaitsee pitkään hylättynä ollut linnoitus, joka toimii linnakkeena juuri niille hirviöille, joita se rakennettiin pitämään poissa. Lisätietoja Monster Hunter Rise: Sunbreakista paljastetaan myöhemmin.

Auttaakseen uusia pelaajia valmistautumaan Monster Hunter Rise: Sunbreakin saapumiseen, Monster Hunter Riseen on lisätty uusia panssareita ja aseita. Tehokas Defender-sarja sisältää tehokkaita aseita, jotka auttavat pelaajia etenemään nopeasti, ja ne voidaan yhdistää Black Belt -panssarin ja Veteran's Talismanin kanssa parantamaan selviytymistä ja hyödyllisiä taitoja. Kun pelaajat lähestyvät High Rankia, Guild Cross -setti nopeuttaa hyödyllisten esineiden keräämistä, joita voidaan varastoida tulevaa metsästystä varten. Monster Hunter Rise -pelaajat, jotka eivät osta Sunbreak-laajennusta, saavat Sunbreakin julkaisun yhteydessä päivityksen, joka vaatii 13 gigaa muistia Nintendo Switchillä. Päivitys vaaditaan verkkopelaamista varten, aseiden säätöihin, esinepakkauksiin ja kuponkeihin hahmosi muokkaamiseksi.

 • Monster Hunter Rise: Sunbreak - Special Deluxe Edition sisältää massiivisen laajennuksen ja bonussisällön, kuten panssarin, eleet ja kampaukset. Paketti sisältää Monster Hunter Rise -pelin fyysisen version ja digitaalisen kupongin, jolla voit ladata laajennuksen Nintendo eShopista.

Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto