Skip to main content

New Pokémon Snap

Laite
  • Nintendo Switch
Julkaisupäivä
  • 30. huhtikuu 2021
Tuetut pelitilat

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Pelaajien määrä
  • Yksinpeli
Ikäsuositus
images/_infrastructure/pegi/pegi_3.png
Pelityyppi
  • Adventure
    Simulation
Julkaisija
  • Nintendo
Kehittäjä
  • BANDAI NAMCO
Kieli
  • Englanti
  • ©2020 Pokémon. ©1995–2020 Nintendo / Creatures Inc. / GAME FREAK inc. ©1999 Nintendo / HAL Laboratory, Inc. Developed by BANDAI NAMCO Studios Inc.
New Pokémon Snap on täysin uusi seikkailu Nintendo Switchille, joka on saanut inspiraationsa klassisesta Nintendo 64 -pelistä Pokémon Snap.

Etsi ja ota kuvia Pokémoneista niiden omissa villeissä ympäristöissään New Pokémon Snap -pelissä, vain Nintendo Switchillä! Tulet myös näkemään käyttäytymistä ja ilmaisuja, joita et ole koskaan ennen nähnyt villien Pokémonien osalta. Näet Pokémoneja monissa erilaisissa tilanteissa, kuten kuinka ne rentoutuvat ja leikkivät, kun niille annetaan mahdollisuus siihen.

Tutki salaperäistä Illumina-ilmiötä

Matkusta saarille, jotka muodostavat Lental-alueen. Tällä alueella joillakin Pokémoneilla ja kasvillisuudella näyttäisi olevan erityinen hehku. Ota selvää näistä Pokémoneista yhdessä Professor Mirrorin kanssa, kun tutkit tiheitä viidakoita, valtavia aavikoita ja muuta! Havaintosi Pokémoneista, jotka kukoistavat luonnossa, voivat auttaa sinua selvittämään totuuden salaperäisen Illumina-ilmiön takana. Ottamiasi Pokémon-valokuvia käytetään ikioman Pokémon Photodexisi luomiseen!

Tämä uusi peli herättää alkuperäisen, vuonna 1999 Nintendo 64:lle julkaistun Pokémon Snap -pelin pelattavuuden eloon Nintendo Switchillä sisältäen samalla useita tuntemattomia saaria tutkittavaksi ja erilaisia Pokémoneja nähtäväksi!

Valokuvaa villejä Pokémoneja niiden luonnollisissa elinympäristöissä, kun tutkit tuntemattomia saaria. Hyppää luotettavaan NEO-ONE-ajoneuvoosi ja matkusta useissa erilaisissa ympäristöissä kuten rannoilla, viidakoissa ja aavikoilla napataksesi valokuvia ennen näkemättömästä Pokémonien käyttäytymisestä. Voit jopa heittää herkullisen fluffruit-hedelmän Pokémonille herättääksesi sen huomion.

Ota mahdollisimman monta kuvaa. Valokuvasi ja havaintosi saattavat olla avain oppiaksesi lisää hehkuvista Pokémoneista, joita kohtaat pelin aikana.

Pokémon Snap

Tutki aavikoita, viidakoita ja muita paikkoja samalla, kun otat valokuvia suosikki-Pokémoneistasi ja löydät ennen näkemättömiä Pokémonien ilmaisuja ja käyttäytymistä.

Islands

Tutki kauniita saaria

The wild

Löydä luonnossa eläviä Pokémoneja

Photos

Ota upeita kuvia Pokémoneista

Photodex

Täydennä Pokémon Photodexisi


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto