Nintendo Switch Sports

Laite
  • Nintendo Switch
Julkaisupäivä
  • 29. huhtikuu 2022
Tuetut pelitilat

TV mode

Tabletop mode

Pelaajien määrä
  • Jopa 4 pelaajaa
Ikäsuositus
images/_infrastructure/pegi/pegi_7.png
Pelityyppi
  • Sports
Julkaisija
  • Nintendo
Kehittäjä
  • Nintendo
Jakelija
  • Bergsala
  • © Nintendo
Harrasta erilaisia urheilulajeja liikkumalla! Pelaa yhdessä tai verkossa perheen ja ystävien kanssa, tai haasta muut pelaajat läheltä ja kaukaa tässä klassisen Wii Sports -sarjan uudessa versiossa.

Pelaajat kilpailevat seitsemässä eri lajissa Joy-Con -ohjaimilla. Jalkapallo, lentopallo, keilailu, tennis, sulkapallo, chambara (miekkataistelu) ja golf (vaatii päivityksen).

Heitä, lyö, heilauta ja tee muita liikkeitä voittaaksesi. Pelaajat voivat jopa kiinnittää Joy-Con -ohjaimen jalkaansa pelin fyysisen version mukana tulevan Leg Strap -lisätarvikkeen avulla potkiakseen palloa pelissä.

Urheilulajit

Tennis

Tennis: Lyö palloa heilauttamalla Joy-Conia oikeaan aikaan. (1–4 pelaajaa)

Bowling

Bowling: Vieritä pallo suoraan eteenpäin tai anna sille hieman kierrettä. (1–16 pelaajaa)

Chambara
Chambara

Chambara: Iske vastustajasi pois alustalta hyökkäämällä ja puolustamalla. (1–2 pelaajaa)

Football

Football: Käytä jättimäistä palloa ja luo dynaaminen peli. Voit kiinnittää Joy-Con -ohjaimen jalkaasi pelin fyysisen version mukana tulevan Leg Strap -lisätarvikkeen (saatavana myös erikseen) avulla potkiaksesi palloa "Shoot-out" -tilassa. Ilmaisen päivityksen avulla on mahdollista pelata otteluita Leg Strap -lisätarvikkeeseen kiinnitetyllä Joy-Con -ohjaimella. (1–8 pelaajaa)

Badminton

Badminton: Ohjaa lyöntejäsi vasemmalle ja oikealle ja pidä sulkapallo ilmassa. Päästä valloilleen voimakkaita lyöntejä saadaksesi yliotteen vastustajasta. (1–2 pelaajaa)

Volleyball
Volleyball

Volleyball: Käytä Joy-Con -ohjainta pallon syöttämiseen ja lyömiseen. (1–4 pelaajaa)

Golf
Golf

Golf: Lähde viheriölle pelaamaan golfmailoilla yhdessä ystävien ja perheen kanssa (vaatii päivityksen). (1–8 pelaajaa)

Bowling
Customize

Pelaa yhdessä paikan päällä tai verkossa ystävien ja perheen kanssa. Voit myös haastaa pelaajia ympäri maailmaa. Nintendo Switch Sportsissa voit muokata avatariasi lisävarusteilla, joita keräät pelaamalla verkossa. Löydä monia tapoja pitää hauskaa ja kiipeä ranking-listalla voittamalla eri urheilulajeissa!

Verkkopelaaminen edellyttää aktiivista Nintendo Switch Online -jäsenyyttä.


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto