Skip to main content

Nintendo Switch Sports

Laite
  • Nintendo Switch
Julkaisupäivä
  • 29. huhtikuu 2022
Tuetut pelitilat

TV mode

Tabletop mode

Pelaajien määrä
  • Jopa 4 pelaajaa
Ikäsuositus
images/_infrastructure/pegi/pegi_7.png
Pelityyppi
  • Sports
Julkaisija
  • Nintendo
Kehittäjä
  • Nintendo
Kieli
  • Englanti
  • © Nintendo
Harrasta erilaisia urheilulajeja liikkumalla! Pelaa yhdessä tai verkossa perheen ja ystävien kanssa, tai haasta muut pelaajat läheltä ja kaukaa tässä klassisen Wii Sports -sarjan uudessa versiossa.

Pelaajat kilpailevat seitsemässä eri urheilulajissa Joy-Con -ohjaimilla, mukaan lukien jalkapallossa, lentopallossa, ja keilailussa.

Heitä tai potki palloa, heilauta kättä ja jalkaa tai tee muita liikkeitä voittaaksesi muut kisaajat. Pelaajat voivat kiinnittää Joy-Con -ohjaimen jalkaansa Leg Strap -lisätarvikkeen avulla.

Urheilulajit

Tennis

Tennis: Lyö tennispalloa heilauttamalla Joy-Conia oikeaan aikaan. (1–4 pelaajaa)

Bowling

Bowling: Vieritä keilapalloa suoraan eteenpäin tai kierteellä. (1–16 pelaajaa)

Chambara
Chambara

Chambara: Voita vastustajasi hyökkäämällä ja puolustautumalla. (1–2 pelaajaa)

Football

Football: Käytä jättimäistä palloa tehdäksesi dynaamisia peliliikkeitä. Voit kiinnittää Joy-Con -ohjaimen jalkaasi pelin fyysisen version mukana tulevalla Leg Strap -lisätarvikkeella (saatavana myös erikseen). Sitten voit potkia jalkapalloa "Shoot-out" -tilassa. (1–8 pelaajaa)

Badminton

Badminton: Lyö vasemmalle ja oikealle pitäen sulkapallo ilmassa. Tee voimakkaita lyöntejä saadaksesi yliotteen vastustajastasi. (1–2 pelaajaa)

Volleyball
Volleyball

Volleyball: Käytä Joy-Con -ohjainta pallon syöttämiseen ja lyömiseen. (1–4 pelaajaa)

Golf
Golf

Golf: Lähde viheriölle pelaamaan golfia yhdessä ystävien ja perheen kanssa. (1–8 pelaajaa)

Bowling
Customize

Pelaa yhdessä paikan päällä tai verkossa ystävien ja perheen kanssa. Voit myös haastaa pelaajia ympäri maailman. Nintendo Switch Sportsissa voit muokata avatariasi lisävarusteilla, joita keräät pelaamalla verkossa. Löydä monia uusia tapoja pitää hauskaa ja kiipeä ranking-listalla voittamalla eri urheilulajeja!


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto