Skip to main content

Red Dead Redemption

Laite
  • Nintendo Switch
Julkaisupäivä
  • 13. lokakuu 2023
Tuetut pelitilat

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Pelaajien määrä
  • Yksinpeli
Ikäsuositus
images/_infrastructure/pegi/pegi_18.png
Pelityyppi
  • Action
    Adventure
Julkaisija
  • Rockstar Games
Kehittäjä
  • Rockstar Games
Kieli
  • Englanti
  • Rockstar Games, Inc. 622 Broadway, New York, NY, 10012. © 2005-2023 Rockstar Games, Inc. Rockstar Games, Red Dead, Red Dead Redemption, Undead Nightmare, and [R*] are trademarks of Take-Two Interactive Software, Inc. Uses Bink Video. ©1997–2023 by Epic Game Tools, Inc. The ESRB ratings icons are registered trademarks of the Entertainment Software Association. All other marks and trademarks are properties of their respective owners. All rights reserved.
Koe eeppiset lännenseikkailut, jotka määrittelivät kokonaisen sukupolven.

Red Dead Redemption

Kun liittovaltion agentit uhkaavat hänen perhettään, entinen lainsuojaton John Marston joutuu metsästämään rikollisjoukkoa, jota hän kerran kutsui ystävikseen. Koe Marstonin matka halki villin lännen ja Meksikon laajojen alueiden, kun hän taistelee haudatakseen verisen menneisyytensä kriitikoiden ylistämässä vuoden 2018 myyntimenestyksessä, Red Dead Redemption 2:n edeltäjässä.

Red Dead Redemption

Mukana on myös Undead Nightmare, ikoninen kauhutarina, joka muuttaa Red Dead Redemptionin maailman apokalyptiseksi selviytymistaisteluksi zombilaumaa vastaan.

Red Dead Redemption

Red Dead Redemption sisältää molempien pelien täydelliset yksinpelikokemukset, ja se sisältää myös Game of the Year Editionin bonussisältöä ja paljon muuta.


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto