Skip to main content

Shin Megami Tensei V

Laite
  • Nintendo Switch
Julkaisupäivä
  • 12. marraskuu 2021
Tuetut pelitilat

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Pelaajien määrä
  • Yksinpeli
Ikäsuositus
images/_infrastructure/pegi/pegi_16.png
Pelityyppi
  • Roleplaying
    Strategy
Kehittäjä
  • Atlus
Kieli
  • Englanti
  • ©ATLUS. ©SEGA. All rights reserved. ATLUS and SEGA are registered in the U.S. Patent and Trademark Office. ATLUS, the ATLUS logo, SHIN MEGAMI TENSEI and SMT are either registered trademarks or trademarks of ATLUS Co., Ltd. or its affiliates.
Tässä arvostetun RPG-sarjan, Shin Megami Tensein, uusimmassa pelissä voit pelata lukiolaisena, jonka täytyy käyttää hiljattain löytämiään kykyjään selviytyäkseen raunioituneesta maasta täynnä demoneja.

Raaka murha nykyajan Tokiossa estää sankariamme lähtemästä kotiinsa ja kiertotie johtaa hänet aikaiseen hautaan...

Kun hän herää, hän löytää itsensä täysin uudesta Tokiosta, joka muistuttaa enemmän autiomaata, joka on Da'at-nimellä tunnetun maailmanlopun runtelema. Verenhimoiset demonit haluavat viedä hänen henkensä, mutta pelastaja ilmestyy ja nämä kaksi yhdistyvät voimakkaaksi olennoksi, joka ei ole ihminen eikä demoni. Nahobino on luotu!

Uuden voiman avulla sankarimme matkustaa Da'atin, arvoituksellisen valtakunnan läpi, joka on täynnä myyttisiä jumalia ja demonisia tyranneja jatkuvassa taistossa selviytyäkseen.

Vastauksia etsiessään sankarimme on astuttava eteenpäin ja valittava oma polkunsa valon ja pimeyden välisessä taistelussa, joka sanelee maailman kohtalon.

Shin Megami Tensei Fall of Man Premium Edition
Shin Megami Tensei Fall of Man Premium Edition
Tässä arvostetun RPG-sarjan, Shin Megami Tensein, uusimmassa pelissä voit pelata lukiolaisena, jonka täytyy käyttää hiljattain löytämiään kykyjään selviytyäkseen autiosta maasta täynnä demoneja.

Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto