Skip to main content

Story of Seasons: Pioneers of Olive Town

Laite
  • Nintendo Switch
Julkaisupäivä
  • 26. maaliskuu 2021
Tuetut pelitilat

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Pelaajien määrä
  • Yksinpeli
Ikäsuositus
images/_infrastructure/pegi/pegi_3.png
Pelityyppi
  • Simulation
Julkaisija
  • Marvelous
Kieli
  • Englanti
  • ©2021 Marvelous Inc.
STORY OF SEASONS -sarjan uusin peli kasvattaa juuriaan Nintendo Switchille! Tämä alkuperäisen maatila-/perhesimulaation kauan odotettu peli tarjoaa pelaajille enemmän vapautta kuin koskaan aiemmin! Syleile pioneerihenkeä muokataksesi kesyttämätöntä erämaata, löytääksesi uusia eläimiä ja tuotteita ja auttaaksesi niitä kukoistamaan maatilallasi. Muokkaa kotitilasi jokaista senttiä tehdäksesi vaikutuksen Olive Townin uusiin avioehdokkaisiin ja auttaaksesi tätä uutta turistikohdetta kasvamaan ja kukoistamaan maatilasi ohessa.

Pakkaat isoisäsi uudisraivaajapäivien inspiroimana laukkusi ja jätät kaupungin kiireet taaksesi nauttiaksesi maalaiselämästä Olive Townissa.

Sinulla on hommia tiedossa: luonto on ottanut vuosien varrella isoisäsi maatilan valtaansa. On siis aika kääriä hihat ja korjata isoisäsi unelma.

Vain kivenheiton päässä maatilasta oleva Olive Town on niemen rannikolla oleva satamakylä. Kylä voi olla pieni, mutta sieltä löytyy monia ainutlaatuisia hahmoja. Ja vaikka paikallinen väestö menestyy aivan hyvin tässä kuvankauniissa rantakohteessa, pieni lisäturismi ei olisi haitaksi...

PÄÄOMINAISUUDET

Löytöjen villi maailma

Kesytä niemen erämaa, tutustu alueen kasveihin ja eläimiin ja paljasta ympäröivän maailman salaisuudet. Työstä maata luodaksesi unelmiesi maatila aivan alusta saakka. Pystytä rakennelmia minne haluat, kohota maanviljelytaitojasi ja valmista kaikkea viljelykasvien sadettimista aitoihin!

Kasvata maatilaasi, kasvata kylääsi

Kerää ja käsittele materiaaleja täyttääksesi pyyntöjä, jotta parannat Olive Townin infrastruktuuria, päivität työkaluja tai tilaat uusia asuja ja varusteita.

Yksinkertainen mekaniikka, syvällinen peli

Paluun tekevä Seedling Mode ja Normal Mode auttavat aloittelevia maanviljelijöitä, kun taas uusi pyyntöjärjestelmä korostaa tuoreet ominaisuudet paikallisia auttaessasi! Vilkasta maatilaa varten valmiina olevat veteraanipelaajat löytävät kaikki STORY OF SEASONS -sarjan ydinelementit uusilla klassikkopelin käänteillä.

Olive Townissa tapahtuu aina jotain!

Osallistu paikallisille festivaaleille, kun kylä herää henkiin yli 200 ainutlaatuisessa tapahtumassa! Tutustu naapureihisi paremmin, saatat jopa löytää rakkautta sen ainoan ja oikean kanssa.


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto