Skip to main content

Super Mario 3D All-Stars

Laite
 • Nintendo Switch
Julkaisupäivä
 • 18. syyskuu 2020
Tuetut pelitilat

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Pelaajien määrä
 • Jopa 2 pelaajaa
Ikäsuositus
images/_infrastructure/pegi/pegi_7.png
Pelityyppi
 • Action
  Adventure
  Platformer
Julkaisija
 • Nintendo
Kieli
 • Englanti
 • ©1996-2020 Nintendo
Kolme peliä tähdenkirkkaassa kokoelmassa!

Koe kolme Marion suurinta 3D-seikkailua Super Mario 3D All-Stars -pelissä Nintendo Switchillä! Tämä erikoispaketti sisältää Super Mario 64, Super Mario Sunshine ja Super Mario Galaxy -pelit. Kaikki nämä pelit on optimoitu Nintendo Switchille päivitetyillä HD-grafiikoilla, Joy-Con -ohjattavuudella, sekä musiikkisoittimella, joka sisältää kaikkien kolmen pelin eeppiset musiikit!

Päivitetyillä HD-grafiikoilla ja parannetulla kuvan tarkkuudella voit uppoutua täysin Marion seikkailuihin!

Mukana on kolme ääniraitaa, jotka sisältävät yli 170 nostalgista kappaletta. Nauti sydämesi kyllyydestä laajasta valikoimasta musiikkia jokaisesta pelistä missä ja milloin tahansa!

SM3DAS 64 630x400

Super Mario 64

Koe Marion upea 3D-debyytti Super Mario 64:ssä. Ajattoman ohjausjärjestelmän ansiosta, jota on käytetty kaikissa 3D Mario-peleissä, saat taatusti loistavan pelikokemuksen. Tee seinähyppy, voltti taaksepäin ja tutki monia maalauksia Prinsessa Peachin linnassa kerätäksesi Voimatähtiä ja pysäyttääksesi Bowserin!

SM3DAS SUNSHINE 630x400

Super Mario Sunshine

Aika lähteä rannalle! Mario matkustaa kauniille Isle Delfinolle trooppiselle lomalle ystäviensä kanssa, mutta löytää sen sijaan itsensä yhdessä luotettavan F.L.U.D.D.:in kanssa tehtävänään paljastaa varjoisa juoni ja kaiken takana oleva nukkemestari. Hänen äskettäin löytämänsä ystävänsä ansiosta Mario voi myös matkustaa läpi maailmojen useilla ainutlaatuisilla tavoilla sen uskomattoman vesipumpun ansiosta!

SM3DAS GALAXY 630x400

Super Mario Galaxy

Mario lennähtää intergalaktiseen seikkailuun auttaakseen Rosalinaa ja pelastakseen Prinsessa Peachin Bowserin tähtitieteelliseltä hyökkäykseltä. Uhmaa painovoimaa ja hypi planeettojen yli vaihtoehtoisilla liikeohjaimilla tai ojenna Joy-Con -ohjain ystävällesi saadaksesi lisäapua Co-Star Modessa!


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto