Skip to main content

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Laite
 • Nintendo Switch
Julkaisupäivä
 • 12. helmikuu 2021
Tuetut pelitilat

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Pelaajien määrä
 • Jopa 4 pelaajaa
Ikäsuositus
images/_infrastructure/pegi/pegi_7.png
Pelityyppi
 • Action
  Platformer
Julkaisija
 • Nintendo
Kehittäjä
 • Nintendo
Kieli
 • Englanti
 • ©2013-2021 Nintendo.
Lähde Marion, Luigin, Princess Peachin ja Toadin kanssa seikkailuun pelastaaksesi Sprixie Kingdom Super Mario 3D World + Bowser’s Fury -pelissä Nintendo Switchillä! Bowser on kidnapannut Sprixie Princessin ja vain sankarimme voivat pelastaa hänet!

Kiipeä seiniä pitkin ja kukista vihollisesi käyttämällä Super Bell -esinettä. Kloonaa itsesi syömällä Double Cherryn tai aseta Cannon Box päähäsi ja kukista vihollisesi tykinkuulilla.

Tämä on parannettu versio Super Mario 3D World -pelistä, joka julkaistiin alun perin Wii U:lle ja se sisältää monia erilaisia parannuksia. Kaikki hahmot voivat esimerkiksi juosta nopeammin ja kiivetä korkeammalle, kun he käyttävät Super Bell -esinettä. Tässä versiossa voit halutessasi käyttää myös gyro-ohjausta pelatessasi.

Sen lisäksi että voit pelata co-op-pelitilassa jopa kolmen ystävän kanssa, voit myös pelata verkossa. Huomioi, että tarvitset Nintendo Switch Online -jäsenyyden voidaksesi pelata tätä peliä verkossa.

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury on myös yhteensopiva amiibo-figuurien kanssa, kuten Cat Mario & Cat Peach. Testaa niitä tässä pelissä ja katso mitä tapahtuu!

Bowser's Fury

Uudessa avoimessa ja jännittävässä 3D-pelitilassa nimeltään Bowser's Fury saat hieman odottamatonta apua Bowser Jr.:lta pysäyttääksesi hänen isänsä Bowserin, joka on raivoissaan. Juokse ja hypi läpi suuren saarimaailman kerätäksesi salaperäisiä Cat Shineja ja taistele valtavaa Fury Bowseria vastaan, kun hän nousee vedestä.

Ojenna Joy-Con ystävällesi ja pelaa yhdessä hänen kanssa. Toinen pelaaja ohjaa Bowser Jr.:ia, joka voi auttaa Mariota löytämään Cat Shineja.

Bowser's Fury -pelitila on saatavilla heti alusta alkaen, joten sinun ei tarvitse avata mitään pelissä voidaksesi valita sen.

Arvostelut ja palkinnot


 • 8/10

  "Det är få spel som så instinktivt får mig att vilja sträcka mig efter handkontrollen för att få sätta igång."

  −GameReactor.se

 • 9,25/10

  "Having another chance to revisit Super Mario 3D World (or experience it for the first time) is reason enough to be excited. However, with an excellent, all-new game joining the Wii U port, Super Mario 3D World + Bowser’s Fury is a compelling option for anyone who wants more Mario in their life."

  −Gameinformer.com


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto