Skip to main content

The Legend of Zelda: Link's Awakening

Laite
  • Nintendo Switch
Julkaisupäivä
  • 2. syyskuu 2019
Tuetut pelitilat

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Pelaajien määrä
  • Yksinpeli
Ikäsuositus
images/_infrastructure/pegi/pegi_7.png
Pelityyppi
  • Action
    Adventure
Julkaisija
  • Nintendo
Kieli
  • Englanti
  • ©1993-2019 Nintendo.
The Legend of Zelda: Link's Awakening syntyy uudestaan uutena kokemuksena Nintendo Switchille.

Yksi The Legend of Zelda -sarjan suosituimmista peleistä on vihdoin palannut 26 vuotta sen jälkeen, kun se ensimmäisen kerran julkaistiin Game Boylle.

Voimakkaan myrskyn jälkeen Link huuhtoutuu rannalle salaperäisellä Koholint-saarella. Palatakseen kotiin hänen täytyy lähteä vaaralliseen seikkailuun, joka on täynnä haastavia luolia ja pelottavia hirviöitä.

Tämä moderni tulkinta klassisesta seikkailusta sisältää monia ainutlaatuisia elementtejä, jotka esiintyivät alkuperäisessä pelissä. Esimerkiksi huoneet, jotka ovat saaneet vaikutteita 2D-tasoloikkapeleistä sekä hahmot, jotka ovat tuttuja muista pelisarjoista kuin The Legend of Zelda.

Arvostelut ja palkinnot


9/10

"Jag älskar Links Awakening. Alltså älskar, älskar. Varenda gång jag har satt mig för att spela har jag gjort så till batteriet är slut i min Switch."

−GameReactor

4/5

"Lyckokänslan som infinner sig i mig efter ha betat mig igenom en lång rad rum och besegrat alla utmaningar är dessutom total."

−Aftonbladet


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto