Skip to main content

Trailblazers

Laite
  • Nintendo Switch
Julkaisupäivä
  • 16. marraskuu 2018
Tuetut pelitilat

TV mode

Tabletop mode

Pelaajien määrä
  • Jopa 6 pelaajaa
Ikäsuositus
images/_infrastructure/pegi/pegi_3.png
Pelityyppi
  • Racing
Julkaisija
  • Rising Star Games
Kehittäjä
  • Supergonk
Kieli
  • Englanti
Uusi ja innovatiivinen ajopeli, jossa yhteistyö on avain voittoon.

Trailblazers on uusi ja tuore ajopeli innovatiivisella pelimekaniikalla: värjää ajorata, boostaa omalla värilläsi ja työskentele joukkueena voittaaksesi.

Voit kilpailla kolme vastaan kolme -joukkueissa ja tehtävänäsi on värittää rata oman joukkueesi värillä. Valitse parhaat ja strategisimmat alueet muuttaaksesi rataa dynaamisesti. Tämän jälkeen sinä ja joukkueesi saatte lisää vauhtia, kun ajatte väritetyillä alueilla. Jos ajat tyylikkäästi, voit kerätä taitopisteitä samalla, kun kisaat kohti maalia ja voittoa.

Koe vauhdikasta kilpa-ajoa kuuden pelaajan kanssa verkossa. Voit myös pelata paikallisesti jaetulla ruudulla neljällä pelaajalla, jolloin mukana on online- tai koneen ohjaamia haastajia. Trailblazers on täynnä toimintaa heille, jotka pitävät moninpelijännityksestä. Jos pidät enemmän yksinpelistä, peli tarjoaa useita erilaisia haasteita kampanjatilassa.

Trailblazers on audiovisuaalinen peli, jossa on retro-futuristinen tyyli ja asenne. Peli sijoittuu maailmaan, jonka on suunnitellut BAFTA-palkinnon voittanut taiteilija Will Milton ja eri maisemat vaihtelevat korkeista vuorenhuipuista syviin metsiin ja kuiviin aavikoihin. Pelin musiikki on virallisesti lisensoitu ja mukana on musiikkia Future Funk -genren johtavilta artisteilta. Mukana on mm. sellaiset kappaleet kuten Get On Up (Skope), Bad King Kong (The Derevolutions) ja Dead Ringer (A.Skillz).


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto