Skip to main content

ULTRA STREET FIGHTER II: The Final Challengers

Laite
 • Nintendo Switch
Julkaisupäivä
 • 26. touko 2017
Tuetut pelitilat

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Pelaajien määrä
 • Jopa 2 pelaajaa
Ikäsuositus
images/_infrastructure/pegi/pegi_12.png
Pelityyppi
 • Action
  Arcade
  Fighting
  Multiplayer
Julkaisija
 • Capcom
Kieli
 • Englanti
Ultra Street Fighter II: The Final Challengers vie sinut takaisin sinne, mistä kaikki alkoi Street Fighter-sarjan osalta, mutta nyt mukana on mm. uusia ohjausmahdollisuuksia, pelitiloja ja verkkopelimahdollisuus.

Kun olet asettanut Nintendo Switch -konsolisi telakkaan, voit taistella helposti ystäväsi kanssa niin, että molemmat pelaajat käyttävät omaa Joy-Con-ohjainta. Taistelkaa yhdessä tai toisianne vastaan! Aivan yhtä helposti voit ottaa Nintendo Switch -konsolisi mukaasi mihin tahansa menetkin. Ota konsoli mukaasi mennessäsi vaikkapa kahvilaan, rautatieasemalle tai vastaavaan ja anna sitten toinen Joy-Con-ohjain henkilölle, kenet haluat haastaa paikan päällä.

Peli sisältää 17 klassisen taistelijan lisäksi myös uudet Violent Ken ja Evil Ryu -hahmot. Violent Ken, jonka M. Bison on aivopessyt ja Evil Ryu, muoto, jonka Ryu on ottanut jouduttuaan pimeälle puolelle, ovat täydellisiä hahmoja kaikille, jotka pitävät hieman aggressiivisemmasta pelityylistä. Kun olet valinnut taistelijasi, voit valita seuraavista pelitiloista:

 • Arcade-pelitilassa tavoitteenasi on voittaa 12 taistelijaa ja tulla maailmanmestariksi!
 • Valmistaudu vauhdikkaisiin taisteluihin yhdessä ystäväsi kanssa Buddy Battle -pelitilassa, joka sisältää uusia liikeyhdistelmiä, jotka vain kaksi pelaajaa voi tehdä yhdessä.
 • Taistele paikallisesti ystävääsi tai konetta vastaan Versus-pelitilassa.
 • Mene verkkoon ja taistele muita pelaajia vastaan. Valitse, haluatko kohdata rankattuja pelaajia vai pelata satunnaisia otteluita.
 • Hio vanhoja taitojasi tai opi täysin uusia taitoja Training-pelitilassa ennen kuin kohtaat uusia haastajia.
 • Täysin uusi pelitila on nimeltään Way of the Hado, jossa voit pelata ainutlaatuisessa ensimmäisen persoonan kuvakulmassa ja kokea, miltä tuntuu olla Ryu. Käytä liiketunnistusta tehdäksesi hyökkäyksiä. Tee klassisia hyökkäyksiä kuten Shoryuken (dragon punch), Tatsumaki Senpukyaku (hurricane kick) ja Ryun fireball super combo, Shinku Hadoken.

Aloittelijoille on saatavilla mahdollisuus valita Lite tai Pro-ohjaustapa. Etuna Lite-ohjaustavassa on, että pelaajat voivat tehdä erikoishyökkäyksiä ja superkomboja helposti koskettamalla konsolin kosketusnäyttöä tai painamalla vain yhtä painiketta. Pro-ohjaustapa on tarkoitettu pelaajille, jotka haluavat tehdä nämä hyökkäykset ja superkombot perinteisellä tavalla. Ultra Street Fighter II: The Final Challengers tukee myös Nintendo Switch Pro Controller -ohjainta.

Jos haluat todella tyylikkään taistelijan, voit muokata hahmoasi Colour Editor -tilassa. Peli sisältää myös replay-toiminnon, jonka avulla voit katsoa uudestaan tekemiäsi hienoja komboja. Pidä hieman taukoa taistelusta ja valitse galleria, joka sisältää yli 1400 yksityiskohtaista kuvaa Street Fighter-pelisarjasta, jotka on otettu Street Fighter Artworks: Supremacy -kirjasta.


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto