Skip to main content

Wolfenstein II: The New Colossus

Laite
  • Nintendo Switch
Julkaisupäivä
  • 29. kesäkuu 2018
Tuetut pelitilat

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Pelaajien määrä
  • Yksinpeli
Ikäsuositus
images/_infrastructure/pegi/pegi_18.png
Pelityyppi
  • Action
    First person shooter
Julkaisija
  • Bethesda Game Studios
Kehittäjä
  • MachineGames
Kieli
  • Englanti
  • © 2018 ZeniMax Media Inc. Developed in association with MachineGames.
Sytytä toinen amerikkalainen vallankumous milloin ja missä tahansa Wolfenstein II: The New Colossus -pelissä Nintendo Switchillä.

Taistele tiesi läpi ydintuhon jälkeisen Manhattanin, miehitetyn Roswellin, New Mexicon ja sodan runtelemien New Orleansin katujen, kun yrität vapauttaa Amerikan Regimen vallasta.

Pelaa BJ Blazkowiczilla ja koe unohtumaton toimintatäyteinen tarina, joka herää eloon epätavallisten hahmojen ansiosta. Yhdistä voimasi ystäviesi ja vapaustaistelijoiden kanssa, kun kohtaat pahamaineisen Frau Engelin ja hänen armeijansa.

Koe toinen amerikkalainen vallankumous omalla tavallasi - kotona omassa rauhassa ja tai ollessasi liikkeellä. Käytä Nintendo Switchin ainutlaatuisia liiketunnistuksella varustettuja peliohjaimia kokeaksesi todella henkeäsalpaavan ja mukaansatempaavan kokemuksen pysäyttäessäsi Regimen.

Ainutlaatuinen kampanja

Valmistaudu kypsään, rohkeaan ja ainutlaatuiseen kampanjaan, kun taistelet sotakonetta vastaan Amerikan maaperällä. Olet BJ Blazkowicz ja tehtävänäsi on suojella perhettäsi ja ystäviäsi, muodostaa uusia liittoutumia ja taistella vaikean menneisyytesi demoneja vastaan yrittäessäsi syrjäyttää Regimen vallasta.

Pelaa haluamallasi tavalla

Tuhoa sotakone nopeasti ja tehokkaasti. Joy-Con -peliohjaimien ja Nintendo Switch Pro Controller -peliohjaimen liiketunnistuksen avulla voit hienosäätää laukaustesi tarkkuutta kääntämällä rannettasi.


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto