fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Mario Strikers: Battle League Football

  • Valmistaudu Strikeen, joka on viisi vastaan viisi, jalkapallon kaltainen urheilulaji ilman sääntöjä. Tee mitä tahansa voittaaksesi!

    Mario Strikers: Battle League Footballissa voit pelata Strike-urheilulajia, jossa kaaos on osa peliä ja jossa pelaajat tekevät kaikkensa voittaakseen. Se on kuin jalkapallo, jos jalkapallossa ei olisi tuomaria eikä sääntöjä.

    Mario Strikers: Battle League Footballissa voit valita Mushroom Kingdomin tutuista hahmoista, mukaan lukien Mario, Peach, Donkey Kong ja Toad. Voit pelata paikallisesti jopa kahdeksan pelaajan kanssa tai online-kilpailuissa. Taklaa vastustajasi tai nappaa Strike Orb vapauttaaksesi Hyper Striken, jonka avulla voit saada kaksi pistettä. Strikessa ei ole virheitä, joten voit hankaloittaa toisen joukkueen peliä niin paljon kuin haluat.

    Sääntöjä ei tietenkään ole, mutta on tärkeää muistaa suojata omia pelaajiaan. Käytä erilaisia varusteita, joilla voit parantaa pelaajiesi ominaisuuksia. Vaikuta asioihin, kuten nopeuteen, tarkkuuteen ja kykyyn kestää taklauksia. Jokaisella hahmolla on myös oma ainutlaatuinen pelityylinsä löydettävänä.

    Kun pelaajasi ovat varustautuneet hyvin, voit koota ystäväsi verkossa pelattavaan Strikers Club -tilaan. Tässä tilassa pelaajat voivat luoda omia seuroja, joissa on enintään 20 pelaajaa tai liittyä olemassa olevaan seuraan ja kilpailla sitten muita seuroja vastaan saadakseen pisteitä ja noustakseen rankingissa joka kausi. Seuran omistajat voivat muokata seuransa asua ja ansaita jokaisen ottelun jälkeen poletteja, joita voidaan käyttää seuran stadionin muokkaamiseen.


Mario Strikers: Battle League Football

Julkaisupäivä: 10 kesäkuu 2022
Laite: Nintendo Switch
Pelaajamäärä: 1-8 paikallisesti
Pelitilat:

TV-tila

Pöytätila

Käsikäyttötila

PEGI:
Julkaisija: Nintendo
Jakelija: Bergsala