fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Bergsala AB. Foto: Emelie Lager

Bergsala

Bergsala AB hoitaa Nintendo-tuotteiden jakelun ja markkinoinnin yhdessä tytäryhtiöidensä Bergsala AS:n, Bergsala A/S:n ja Oy Bergsala AB:n kanssa. Oy Bergsala AB on Nintendon virallinen jakelija Suomessa. Oy Bergsala AB vastaa suomenkielisen Nintendo-sivuston www.nintendo.fi päivittämisestä.

Bergsala AB on Nintendon vanhin vientikumppani ja yritys on toiminut jännittävien innovaatioiden jakelijana vuodesta 1981 lähtien. Tuotevalikoimaan on kuulunut mm. Game & Watch -elektroniikkapelit, NES ja SNES -pelikonsolit, Wii-perhekonsoli sekä huippumoderni Nintendo 3DS, joka on kirjaimellisesti tuonut uuden ulottuvuuden pelaamiseen sekä ainutlaatuisella peliohjaimella varustettu Wii U -pelikonsoli, joka tarjoaa täysin uudenlaisia pelikokemuksia koko perheelle.

Pääkonttorimme sijaitsee Kungsbackassa, Ruotsissa.

Tietoja Bergsala AB:stä

Bergsala perustettiin vuonna 1976 ja yhteistyö Nintendon kanssa alkoi jo vuonna 1981. Näin Bergsala on Nintendon vanhin liikekumppani Japanin ulkopuolella. Toimimme Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Yhteystiedot 

Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset teknistä tukea tai jos haluat lisätietoja Nintendon peleistä ja pelikonsoleista.

Postiosoite

Oy Bergsala AB
Ansatie 5
01740 Vantaa

Avoinna arkisin klo 8-16
Huom! Ei käyntiosoite.

Meidät tavoittaa parhaiten sähköpostitse, mutta voit myös soittaa meille puhelinkeskuksen kautta

Puhelinnumero                  020 163 0555
Toimiston aukioloaika     arkisin klo 8-16
Huollon aukioloaika         arkisin klo 8-12*

* Huom! Ei henkilökohtaisia käyntejä huoltopisteeseen.

 




Tekninen tuki

Onko Nintendo-pelisi vaurioitunut? Mietitkö kuinka Nintendo Switch tai New Nintendo 3DS XL yhdistetään internetiin? Tarkista kysymyksiä ja vastauksia -osio saadaksesi lisätietoja. Jos et löydä vastausta, voit ottaa yhteyttä huoltoon: service@bergsala.fi

Muut kysymykset

Kaikki muut Nintendo-aiheiset kysymykset, jotka eivät ole luonteeltaan teknisiä kysymyksiä, voi lähettää osoitteeseen info@bergsala.fi. Huomioi, että emme tarjoa pelitukea.

Nintendo.fi

Sivustomme on kehitetty yhteistyössä Joomlaproffs.se kanssa.