Skip to main content

Nyt voit ladata ilmaisen demoversion Kirby and the Forgotten Land -pelistä!

torstai, 3. maaliskuu 2022
Kirby and the Forgotten Land julkaistaan Nintendo Switchille 25. maaliskuuta. Jos haluat testata Kirbyn erilaisia kopiointikykyjä ja uutta Mouthful Modea jo nyt, voit ladata pelin ilmaisen demoversion Nintendo eShopista.

Kirby and the Forgotten Land -pelissä pääset seuraamaan Kirbyä matkalla läpi salaperäisen, mutta samalla eloisan maailman, joka on täynnä Waddle Dee -hahmoja. Pelin värikäs maailma tarjoaa monia haasteita tasoloikkaympäristössä. Demoversio, joka on saatavilla jo tänään Nintendo eShopista, sisältää kolme kenttää pelin ensimmäisestä maailmasta. Sen avulla pelaajat voivat kokeilla muutamia Kirbyn kykyjä ja saada vilauksen tästä hyvin oudosta maasta, jossa aikaisemman sivilisaation hylätyt rakenteet ja äärimmäisen kesyttämätön luonto kohtaavat. Siinä on jopa mahdollista kohdata pelin ensimmäinen pomo, pelottava peto nimeltään Gorimondo. Jos pelaat demoversion läpi, saat koodin, jota voit käyttää sitten pelin kokoversiossa. Koodin avulla saat käyttöösi joitakin hyödyllisiä esineitä pelissä.

Demoversiossa pääset myös tutustumaan Kirbyn uuteen Mouthful Modeen. Tämän uusimman kyvyn avulla Kirby voi imaista suuria esineitä ja muuttua todella voimakkaaksi, mikä auttaa vaaleanpunaista sankariamme selviytymään esteistä ja ratkaisemaan erilaisia pulmia. Kirby voi muuttua esimerkiksi autoksi ja ajaa ympäriinsä ja murskata esteitä, myyntiautomaatiksi ampuakseen limsapurkkeja, hehkulampuksi valaistakseen ympäristöään ja jopa tiekartioksi lyödäkseen reikiä vesiputkiin vain muutamia mainitaksemme.

Tämä salaperäinen maailma, jossa Kirby vierailee, on täynnä haasteita, voimakkaita vihollisia ja hienoja seikkailuja. Toinen pelaaja voi jopa liittyä peliin Bandana Waddle Deenä, joten kuka tahansa voi kutsua ystävän tai perheenjäsenen mukaan seikkailuun.

Rentoudu Waddle Dee Townissa, joka toimii seikkailun keskuksena. Kaupunki kehittyy pelastettujen Waddle Dee -hahmojen määrän perusteella ja matkan varrella avautuu erilaisia kauppoja ja pelejä. Kaupungin kasvaessa Kirby voi auttaa Waddle Dee Caféssa, kehittää kopiointikykyjään Waddle Dee's Weapons Shopissa tai nauttia vapaa-ajan kalastuksesta.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto