Skip to main content

No. 84 Hero

Julkaisupäivä
  • 25. syyskuu 2020
Hero on nimi, joka annetaan pelaajalle Dragon Quest -sarjassa. Tämä erityinen Hero on yleisesti tunnettu DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age -pelistä.

Hän on nuori mies, joka on kasvatettu unisessa Cobblestonen kylässä. Kun hän on osallistunut kyläseremoniaan, hän oppii yllättävän totuuden: hän on legendaarisen "Luminaryn", reinkarnaatio, sankari, joka pelasti maailman muinaisina aikoina ja jota odottaa nyt suuri ja voimakas kohtalo...


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto