Skip to main content
The Hidden Treasure of Area Zero

The Hidden Treasure of Area Zero

Matkusta Paldea-alueen ulkopuolelle The Hidden Treasure of Area Zero DLC-paketilla, joka saapuu Pokémon Scarlet ja Pokémon Violet -peleihin!

DLC-paketti The Hidden Treasure of Area Zero on saatavilla kahtena versiona. Yksi Pokémon Scarletia ja yksi Pokémon Violetia varten. Pokémon Scarlet: The Hidden Treasure of Area Zero on yhteensopiva vain Nintendo Switchin Pokémon Scarlet -pelin kanssa ja Pokémon Violet: The Hidden Treasure of Area Zero on yhteensopiva vain Nintendo Switchin Pokémon Violet -pelin kanssa.

ostobonus: uusi Uniform Set – saatavilla nyt!

Kun ostat The Hidden Treasure of Area Zeron, saat käyttöösi uusia vaatteita New Uniform Setissä*, joka sisältää kevään, kesän, syksyn ja talven vaatteita, joita voit käyttää heti.

*Kun olet ostanut The Hidden Treasure of Area Zeron, voit käyttää uusia vaatteitasi painamalla X-painiketta ja valitsemalla sitten ladattavan sisällön banneripainikkeen valikon oikeasta alakulmasta.

osa 1: The Teal Mask

Lähde koulumatkalle Kitakamin rauhalliseen maahan, jonka asukkaat asuvat suuren vuoren juurella. Käytä perinteistä jinbei-asua, kun tapaat uusia ystäviä ja Pokémoneja ja selvität tämän maan kansantarinoiden takana olevia mysteereitä. Tapaa Okidogi, Munkidori ja Fezandipiti - kolme Pokémonia, joita kylän asukkaat juhlivat sankareina, jotka suojelivat Kitakamin maata menneisyydessä. Tutustu legendaariseen Pokémoniin Ogerponiin ja sen pelottavaan naamariin!

osa 2: The Indigo Disk – suunniteltu julkaisupäivä: talvi 2023

Matkusta hiljattain perustettuun Blueberry Academyyn, pukeudu univormuun ja koe elämä vaihto-oppilaana tässä epätavallisessa oppilaitoksessa, joka sijaitsee enimmäkseen meren alla ja on erikoistunut Pokémon-taisteluihin. Tutustu legendaariseen Pokémoniin Terapagosiin, joka loistaa kimaltelevassa aurassaan!

varhaisen ostajan bonus: Hisuian Zoroark

Jos ostat The Hidden Treasure of Area Zeron 31. lokakuuta 2023 mennessä, voit saada Hisuian Zoroarkin, jonka Tera Type on Dark ja joka osaa liikkeen, jota se ei normaalisti voi oppia!


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto