Skip to main content

Pokémon Scarlet

Laite
  • Nintendo Switch
Julkaisupäivä
  • 18. marraskuu 2022
Tuetut pelitilat

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Pelaajien määrä
  • Jopa 4 pelaajaa
Ikäsuositus
images/_infrastructure/pegi/pegi_7.png
Pelityyppi
  • Adventure
    Roleplaying
Julkaisija
  • Nintendo
Kehittäjä
  • GAME FREAK
Kieli
  • Englanti
  • ©2022 Pokémon. ©1995–2022 Nintendo / Creatures Inc. / GAME FREAK inc.
Tervetuloa täysin avoimeen Pokémon-maailmaan!

Pokémon Scarlet ja Pokémon Violet ovat uusia osia Pokémon-pelisarjassa. Tässä Pokémon-pelit ottavat suuren askeleen ja antavat sinun tutkia vapaasti eloisaa avointa maailmaa.

Eri kaupungit sulautuvat saumattomasti erämaahan ilman selkeitä rajoja. Etsi Pokémoneja kaikkialta! Katso ylös taivaalle, merelle, metsiin, kaduille ja löydä erilaisia ​​Pokémoneja! Koe Pokémon-sarjan aito ilo ja kohtaa ​​villejä Pokémoneja ja pyydystä ne! Nyt avoimen maailman pelissä.

Jaa ilo muiden pelaajien ja perheen kanssa tässä seikkailussa, jota voi pelata jopa kolmen muun pelaajan kanssa.

Kohtaa uusia Pokémoneja

Kolme Pokémonia, joista voit valita yhden ensimmäiseksi kumppaniksesi, ovat Sprigatito, Fuecoco ja Quaxly. Olet varmasti utelias kuinka kohtaat nämä kolme Pokémonia. On myös jännittävää nähdä niiden persoonallisuudet.

Type: Grass
Sprigatito

Sprigatito

Type: Fire
Fuecoco

Fuecoco

Type: Water
Quaxly

Quaxly

Paljon uusia Pokémoneja odottaa löytäjäänsä tässä seikkailussa!

Tulet kohtaamaan voimakkaita Pokémoneja kuten Koraidon Pokémon Scarletissa ja Miraidon Pokémon Violetissa. Näillä legendaarisilla Pokémoneilla sanotaan olevan poikkeuksellisia voimia, mutta muuten kukaan ei vielä tiedä tämän enempää näistä salaperäisistä Pokémoneista.

Pelin hahmot 

Ystäväsi Nemona on rento, mutta myös energinen persoona ja hän rakastaa Pokémon-taisteluja! Kokeneena Pokémon-kouluttajana hän toimii hyvin luotettavana oppaana seikkailun aikana.

Pokémon Scarletissa tapaat professori Sadan ja Pokémon Violetissa professori Turon. Molemmat ovat erikoistuneet kullekin alueelle parhaiten sopivaan tutkimukseen.

Kun lähdet seikkailuun, pukeutumisesi vaihtelee sen mukaan, pelaatko Pokémon Scarletia vai Pokémon Violetia. Kuka tietää, millainen seikkailu sinua odottaa?

Pokémon Scarlet and Pokémon Violet Dual Pack SteelBook Edition
Pokémon Scarlet and Pokémon Violet Dual Pack SteelBook Edition
Pokémon Scarlet ja Pokémon Violet yhdessä ja samassa paketissa.
Pokémon Violet
Pokémon Violet
Tervetuloa täysin avoimeen Pokémon-maailmaan!
The Hidden Treasure of Area Zero
The Hidden Treasure of Area Zero
Matkusta Paldea-alueen ulkopuolelle The Hidden Treasure of Area Zero DLC-paketilla, joka saapuu Pokémon Scarlet ja Pokémon Violet -peleihin!

Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto