Skip to main content

Donkey Kong Returns HD

Laite
  • Nintendo Switch
Julkaisupäivä
  • 16. tammikuu 2025
Pelaajien määrä
  • Jopa 2 pelaajaa
Ikäsuositus
images/_infrastructure/pegi/pegi_3.png
Pelityyppi
  • Platformer
Julkaisija
  • Nintendo
Kieli
  • Englanti
Hyppää, pyöri ja tallaa Donkey Kong -saaren lävitse tässä 2D-tasohyppelyseikkailussa

Auta Donkey Kongia ja Diddy Kongia saamaan takaisin arvokas banaanivarasto Tiki Tak -heimolta Donkey Kong Country Returns HD -pelin Nintendo Switch -versiossa! Tallaile vihollisia, räjäyttele tynnyreitä ja matkusta raketeilla sekä kaivosvaunuilla (ja jopa sarvikuonolla nimeltä Rambi) yhdeksässä maailmassa, joissa on yhteensä 80 tasoa.

Pelaa peliä alkuperäisessä Wii-muodossa tai laske vaikeustasoa saadaksesi lisää sydämiä ja muita hyödykkeitä helpottamaan matkaasi. Tämä tynnyrienräjäyttelyseikkailu on visuaalisesti paranneltu HD-versioksi Nintendo Switchille ja sisältää lisätasot Nintendo 3DS -versiosta!

LIITY PELIIN YSTÄVÄSI KANSSA JA PELAA KOKO PELI DONKEY KONGINA JA DIDDY KONGINA

Anna Joy-Con-ohjain kaverillesi ja käykää Tiki Tak -heimon kimppuun kaksinpelissä Donkey Kongina ja Diddy Kongina. Pommita vihollisia Diddyn maapähkinätulituksella ja leiju tynnyrisuihkukoneella, ja jysäytä pahikset maahan Donkey Kongin maanmurskaajalla – tai pyörittele tynnyri suoraan heidän lävitseen. Työskennelkää yhdessä saadaksenne takaisin jokaikinen banaaneista!


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto