fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Xenoblade Chronicles 3

 • Suuri maailma odottaa sinua Xenoblade Chronicles 3:ssa, joka on kehittäjä MONOLITHSOFTin kehutun roolipelisarjan seuraava peli.

  Tässä Xenoblade-roolipelisarjan uusimmassa pelissä lähdet eeppiseen seikkailuun, jossa keskeisenä teemana on "elämä". Samalla pelin tarina liittyy myös kahden edellisen Xenoblade Chronicles -pelin tuleviin tapahtumiin.

  Pelaajat omaksuvat päähenkilöiden Noahin ja Mion roolit, jotka ovat keskellä Kevesin ja Agnuksen kansojen välistä kaaosta. Kuusi hahmoa näistä kansoista kokoontuu oppiakseen totuuden konfliktien takana ja kohdistaakseen katseensa Swordsmarchiin, jättiläismiekan lävitsemään maahan.

  Lisätietoja pelin taistelujärjestelmästä:

  • Taistele jopa seitsemän hahmon kanssa: Kuten aiemmissa Xenoblade Chronicles -peleissä, taistelut alkavat kohtaamalla vihollisia suoraan kentällä. Pelaajat voivat hallita Noahin kumppanuutta kuudella hahmolla sekä lisähahmoilla, joita he kohtaavat seikkailun aikana. Jokaisella hahmolla on oma roolinsa taisteluissa, mikä mahdollistaa erilaisia ​​strategioita.
  • Luokan vaihto: Noah on miekkataistelija, joka on erikoistunut lähitaisteluihin, kun taas Mio on Zephyr, joka kiinnittää vihollisen huomion ja välttää hyökkäyksiä. Jokaisella hahmolla on siis oma luokkansa, jolla on omat vahvuutensa. Seikkailun edetessä pelaajat voivat muuttaa hahmoluokkaa ja luoda erittäin mukautuneen taistelijaryhmän.
  • Uusi Interlink-järjestelmä: Jokainen tag-team-pareista, Noah ja Mio, Lanz ja Sena, Eunie ja Taion voivat käyttää Interlink-järjestelmää, jos tietyt ehdot täyttyvät. Sitten he yhdistyvät niin sanotuksi jättimäiseksi muodoksi nimeltä Ouroboros. Jokaisella Ouroborolla on omat tehokkaat hyökkäykset, ja muutoksen ajoituksen päättäminen saattaa olla avain taistelun voittamiseen.

Xenoblade Chronicles 3

Julkaisupäivä: 29 heinäkuu 2022
Laite: Nintendo Switch
Pelityyppi: Toiminta, Roolipeli
Julkaisija: Nintendo
Kehittäjä: MONOLITHSOFT
Jakelija: Bergsala