fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Pelit
 • Xenoblade Chronicles 2

Xenoblade Chronicles 2

 • Etsi suurinta paratiisia, Elysiumia, apurisi Pyran kanssa.

  Tutki loputonta pilvimerta, missä sivilisaation viimeiset jäänteet elävät valtavien Titans-petojen selässä. Xenoblade Chronicles 2 sisältää keinotekoisia olentoja, joita kutsutaan nimellä Blade. Nämä olennot voivat lainata aseensa ja voimansa henkilöille, jotka tunnetaan nimellä Driver. Tässä pelissä tutustumme päähenkilöön Rexiin, joka on Driver ja Pyraan, joka on Blade. Yhdessä he etsivät Pyran kauan kadoksissa ollutta kotia, Elysiumia, koko ihmiskunnan suurinta paratiisia.

  Käytä Blade-olentoja eduksesi: Blade-olennoilla on tukitoiminto sekä taistelussa että taistelun ulkopuolella. Kun seikkailu on käynnissä, nämä kyvyt voivat lisätä löydettävien esineiden määrää, avata uusia reittejä tutkittavaksi tai käynnistää muita erikoisefektejä.

  Kun pelaaja taistelee yhdessä Bladen kanssa, se voi suojata Driveria, vahvistaa hyökkäystä ja niin edelleen. Kyseiset ominaisuudet vaihtelevat eri Blade-olentojen välillä, joten oikean kyvyn valitseminen oikeaan aikaan on erittäin tärkeää. Tämä antaa oman strategisen lisäyksen taisteluihin.

  Laajenna seikkailua Expansion Passilla: Pelaajat, jotka haluavat vielä suuremman seikkailun tässä maagisessa maailmassa, voivat ostaa erillisen Expansion Passin. Tällöin saat kaiken ladattavan lisäsisällön, joka julkaistaan pelin julkaisun ja syksyn 2018 välillä. Aluksi julkaistaan lisää tehtäviä ja esineitä, myöhemmin julkaistaan Battle Mode ja uutta tarinasisältöä.

  Xenoblade Chronicles 2 -pelin julkaisupäivänä julkaistaan myös Xenoblade Chronicles 2 -teemalla varustettu Nintendo Switch Pro Controller -peliohjain.

  Xenoblade Chronicles 2 – Collector’s Edition:
  Kaikkein omistautuneimpia Xenoblade-faneja varten julkaistaan erikoisversio, joka sisältää fyysisen kopion pelistä, hienon metallisen pelikotelon, pelin musiikkia sisältävän CD-levyn ja 220-sivuisen taidekirjan.

  • Tutki jättimäisiä petoja, jotka tunnetaan nimellä Titans. Nämä ovat eri sivilisaatioiden koteja, jotka sisältävät laajoja alueita tutkittavaksi.
  • Muodosta vahvoja siteitä ainutlaatuisten Blades-olentojen kanssa, jotka antavat käyttäjilleen valtavia voimia nimeltään Drivers.
  • Sisältää syvän taistelujärjestelmän, joka perustuu Xenoblade Chronicles ja Xenoblade Chronicles X -peleihin.

 • Screenshots


  Characters


  Illustrations


  Collectors Edition


Xenoblade Chronicles 2

Julkaisupäivä: 01 joulukuu 2017
Laite: Nintendo Switch
Pelityyppi: Seikkailu, Roolipeli
Pelaajamäärä: 1 paikallisesti
Pelitilat:

TV-tila

Pöytätila

Käsikäyttötila

PEGI:
Julkaisija: Nintendo
Kehittäjä: Monolith Soft
Jakelija: Bergsala
Ominaisuudet: Maksullinen DLC

Sukulaistuotteet

Nintendo Switch Pro Controller - Xenoblade Chronicles 2 Edition
Vie pelaaminen seuraavalle tasolle Xenoblade Chronicles 2 -aiheisella Nintendo Switch Pro Controller -peliohjaimella!...
Xenoblade Chronicles 3D
Koe eeppinen Xenoblade Chronicles 3D -roolipeli yksinoikeudella New Nintendo 3DS:llä!
Xenoblade Chronicles X
Taistele selviytyäksesi äskettäin löydetyllä ja erittäin vaarallisella planeetalla. Tutki suurta, eksoottista maailmaa...