Skip to main content

Mikä on Nintendo Network ID?

Nintendo Network ID on tapa, jolla voit tunnistautua, kun muodostat yhteyden Nintendo Network -palveluihin kuten Nintendo eShop, Miiverse, Wii U Chat, Nintendo Account ja kun pelaat pelejä verkossa. Nintendo Network ID koostuu 6-16 merkistä.

Rekisteröimällä Nintendo Network ID:n Wii U:lla tai Nintendo 3DS:llä voit käyttää erilaisia palveluja. Voit esimerkiksi lähettää viestejä pelikokemuksistasi Nintendon ainutlaatuiseen Miiverse-viestintäjärjestelmään. Voit myös käyttää Nintendo eShop -kauppasovellusta, jonka kautta voit muun muassa ladata ilmaisia demoversioita eri peleistä. 

Jos sinulla on Wii U ja Nintendo 3DS -tuoteperheen konsoli, ne voivat jakaa saman Nintendo Network ID:n. 

Voidaksesi luoda Nintendo Network ID:n tarvitset ainoastaan joko Wii U tai Nintendo 3DS-tuoteperheen konsolin ja sähköpostiosoitteen.


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto