Skip to main content

Päivitys Nintendo Badge Arcaden pelaajille

Nintendo 3DS -ohjelmiston online-palvelujen lopettamisen yhteydessä myös Nintendo Badge Arcaden ominaisuuksien palvelu päättyy. Ennen kuin palvelu päättyy lopullisesti huhtikuun 2024 alussa, tutustu alla oleviin yksityiskohtiin.

  • Palvelun päätyttyä Nintendo Badge Arcade näyttää virhenäytön käynnistettäessä

    Jos Nintendo Badge Arcade käynnistetään palvelun päätyttyä, näyttöön tulee virheilmoitus eikä ohjelmistoa voi käyttää. Tämän seurauksena Practice Catcher ei ole enää saatavilla.

  • Badge-merkkejä ei voi enää sijoittaa badge box -merkkilaatikkoon

    Palvelun päätyttyä Nintendo Badge Arcadessa saadut merkit ovat edelleen käytettävissä Nintendo 3DS HOME Menu -valikon koristeluun. Merkkejä ei kuitenkaan enää voi sijoittaa merkkilaatikkoon, mikä tarkoittaa, että käyttäjillä on saatavilla maksimissaan 100 kategoriaa ja 1 000 merkkiä, jotka ovat merkkilaatikossa.

    Suosittelemme, että käyttäjät viimeistelevät merkkien asettamisen ennen tämän ohjelmiston palvelujen päättymistä.

Huomaa, että HOME-valikon koristeluun käytettävät badge-merkkitiedot tallennetaan lisätietoina SD-kortille. Jos tietoja katoaa SD-kortin toimintahäiriön tai muun syyn vuoksi, merkkien tietoja ei voida palauttaa palveluiden päättymisen jälkeen huhtikuun 2024 alussa. Suosittelemme siksi myös käyttäjiä varmuuskopioimaan SD-korttinsa, ettei tästä koidu ikäviä yllätyksiä.

  • Voit käyttää useita SD-kortteja ja tallentaa eri tiedot kuhunkin niistä.
  • Et voi yhdistää useiden SD-korttien tietoja yhteen korttiin myöhemmin.

Suuret kiitokset Nintendo Badge Arcaden käyttäjille ohjelmiston tukemisesta näin pitkään ja pahoittelemme mahdollisesti aiheutunutta haittaa.


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto