Skip to main content

Ilmoitus Nintendo 3DS- ja Wii U -ohjelmistojen online-palvelujen lopettamisesta

Paljon kiitoksia jatkuneesta tuesta. Vuoden 2024 huhtikuun alussa verkkopelit ja muut verkkoyhteyttä käyttävät toiminnot loppuvat Nintendo 3DS*- ja Wii U -ohjelmistoille. Tämä sisältää myös verkkoyhteyttä vaativat yhteispelit, Internet-rankingit ja muun tiedonjakelun.

8.4.2024 alkaen online-pelaaminen ja muut verkkoviestintää käyttävät toiminnot loppuvat Nintendo 3DS- ja Wii U -ohjelmistoilla.

Lisätietoja Nintendo 3DS HOME -valikon koristamiseen tarkoitetuista merkeistä Nintendo Badge Arcaden avulla saatavillä tästä linkistä.

Huomaa, että jos tapahtuu jotain, joka tekisi Nintendo 3DS- ja Wii U -ohjelmistojen online-palvelujen jatkamista vaikeampaa, saatamme joutua lopettamaan palvelujen tarjoamisen suunniteltua aikaisemmin.

Vilpittömät kiitokset pelaajille Nintendo 3DS- ja Wii U -ohjelmistojen online-palveluiden käytöstä monien vuosien ajan ja pahoittelut mahdollisista haitoista.

*Tämä sisältää ohjelmistot, joka on tarkoitettu vain New Nintendo 3DS:lle.

Q&A


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto