fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset
  • Sephiroth saapuu Super Smash Bros. Ultimate -peliin DLC-taistelijana!

Sephiroth saapuu Super Smash Bros. Ultimate -peliin DLC-taistelijana!

FINAL FANTASY VII:stä tuttu Sephiroth saapuu pelattavana taistelijana Super Smash Bros. Ultimate -peliin 23. joulukuuta.

Sephiroth tulee olemaan osa Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass Vol. 2 DLC:tä, joka sisältää myös taistelijat, kuten Min-Min ARMS-pelistä ja Steve & Alex Minecraft-pelistä, sekä kolme muuta taistelijaa, joita ei ole vielä ilmoitettu. Sephirothista tulee siten toinen FINAL FANTASY VII:stä tuttu hahmo, josta tulee pelattava taistelija Super Smash Bros. Ultimate -pelissä, sillä Cloud oli ensimmäinen.

Oheisessa livelähetyksessä Super Smash Bros. Ultimate – Battling with Sephiroth (Nintendo Switch) pelin ohjaaja Masahiro Sakurai paljasti lisätietoja Sephirothista.

Tiivistelmä lähetyksestä:

  • Aikarajoitettu tapahtuma: Sephiroth Challenge: Sakurai kertoi The Sephiroth Challengesta, aikarajoitetusta tapahtumasta, jossa pelaajat voivat taistella Sephirothia vastaan jo nyt ja aina 23. joulukuuta klo 03:00 asti. Pelaajat, joilla on joko Fighters Pass Vol. 2 tai Challenger Pack 8: Sephiroth ja jotka selvittävät haasteen, saavat avattua Sephirothin ja hänen uuden Northern Cave -kenttänsä ennen 23. joulukuuta. Jos haluat saada Sephirothin pelattavaksi hahmoksi mahdollisimman pian, sinun tarvitsee vain ottaa haaste vastaan!
  • Uusi kenttä, musiikkia ja muuta: Challenger Pack 8: Sephiroth sisältää myös Northern Cave -kentän, uuden reitin Classic Mode -pelitilassa, ja yhdeksän musiikkikappaletta FINAL FANTASY -sarjasta.
  • Mii Fighter -asuja: 23. joulukuuta julkaistaan uusia asuja Mii Fighter -hahmoille. Nämä asut ovat tuttuja FINAL FANTASY -sarjasta ja ne perustuvat muun muassa klassisiin hahmoihin kuten Aerith, Tifa ja Barret. Mukana on myös Chocobo-hattu ja asu, joka perustuu Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars -pelin Geno-hahmoon.

Fighters Pass Vol. 2 on nyt saatavilla ja se tarjoaa pääsyn Challenger Pack 8: Sephirothiin 23. joulukuuta alkaen.