Skip to main content

Animal Crossing: New Horizons Direct perjantaina 15. lokakuuta

maanantai, 15. marraskuu 2021
Animal Crossing: New Horizons on pian entistäkin upeampi kokemus! Osittain päivityksen myötä, joka sisältää hauskoja kokemuksia ja osittain DLC-lisäsisällön myötä, joka julkaistaan 5. marraskuuta! Katso Animal Crossing: New Horizons Direct saadaksesi selville, mitä kaikkea on luvassa.

Ilmainen päivitys tuo kaikenlaisia hauskoja kokemuksia saarellesi tässä pelissä! Vieraile Brewsterin luona ja juo herkullista kahvia tai lähde salaperäisille veneretkille Kapp’nin kanssa. Opi kokkaamaan herkullisia reseptejä ja olemaan vuorovaikutuksessa ystävien ja saaren asukkaiden kanssa uusilla jännittävillä tavoilla. Kaiva gyroideja, löydä uusia huonekaluja ja koristele. Auta myös Harvia hänen saarellaan!

Lisäksi on tulossa myös DLC-lisäsisältöä nimeltään Animal Crossing: New Horizons - Happy Home Paradise, jonka avulla voit luoda erityyppisiä loma-asuntoja. Liity Lottien tiimiin ja käytä uusia suunnittelutekniikoita ja huonekaluja luodaksesi täydellisiä loma-asuntoja. Voit myös jakaa luomuksiasi verkossa!

Animal Crossing: New Horizons - Happy Home Paradise on ostettavissa Nintendo eShopista 5. marraskuuta alkaen. On myös toinen tapa saada tämä DLC-lisäsisältö, jonka voit saada ostamalla Nintendo Switch Online + Expansion Pack -jäsenyyden. Tällöin Animal Crossing: New Horizons - Happy Home Paradise on osana jäsenyyttä.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto