Skip to main content

Bayonetta 3 loihtii lisää sekasortoa Nintendo Switchillä 28. lokakuuta

torstai, 14. heinäkuu 2022
Bayonetta palaa hiuksia nostattavaan toimintaan ja elämää suurempiin taisteluihin Bayonetta 3 -pelissä, joka julkaistaan Nintendo Switchille 28. lokakuuta.

Tässä Bayonetta-sarjan kolmannessa osassa pysäyttämättömän Umbra-noidan on yhdistettävä voimansa joidenkin tuttujen kasvojen, salaperäisen Violan sekä joukon muiden Bayonettojen kanssa estääkseen keinotekoista Homunculia aiheuttamasta tuhoa.

Pelaajat käyttävät Bayonettan häijyjä aseita ja uutta tehokasta Demon Masquerade -kykyä räjäyttääkseen, lyödäkseen ja kukistaakseen vihollisia näyttävillä liikesarjoilla ja demonisilla voimilla. Ne auttavat Bayonettaa, pahinta elossa olevaa noitaa, taistelussa pahuutta vastaan, joka pyrkii upottamaan ihmiskunnan kaaoksen syvyyksiin.

Pelin uusi traileri paljastaa lisätietoja Bayonettan uusimmasta seikkailusta ja joistakin uusista hahmoista, joita hän kohtaa:

  • Kokonainen joukko Bayonettoja: Kohtaa todellinen Bayonettojen liitto, joista jokainen on toinen toistaan mahtavampi, kun taistelet tiesi läpi Tokion katujen, Kiinan vuorilla ja niiden ulkopuolella! Matkan varrella pelaajat saavat tietää, voiko tämä salaperäinen liitto todella pelastaa koko ihmiskunnan ja mikä kohtalo odottaa tätä Bayonettojen joukkoa.
  • Viola, kova kilpailija: Bayonettan lisäksi pelaajat ohjaavat myös rajua noitaa Violaa, joka on valmis päästämään helvetin valloilleen Homunculia vastaan miekkansa ja hassun kumppaninsa, kissademoni Cheshiren avulla.

Erityinen Trinity Masquerade Edition julkaistaan myös 28. lokakuuta. Se sisältää Bayonetta 3:n kaunottaret ja pedot sisältävän täysvärisen 200-sivuisen taidekirjan. Mukana on myös kolme ainutlaatuista otsikkosivua (yksi jokaiselle sarjan pelille*), jotka yhdessä muodostavat upean panoraamakuvan. Lisätietoja Trinity Masquerade Editionista paljastetaan myöhemmin.

Lisäksi alkuperäinen Bayonetta julkaistaan Nintendo Switchille erillisenä, fyysisenä versiona 30. syyskuuta. Lisätietoja paljastetaan myöhemmin.

*Bayonetta ja Bayonetta 2 myydään erikseen.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto