Skip to main content

Indie World -lähetyksessä paljastettiin 21 uutta indie-peliä Nintendo Switchille

torstai, 15. huhtikuu 2021
Kevättä on ilmassa ja uusimmat indie-seikkailut Nintendo Switchillä ovat nyt täydessä kukassa. Viimeisimmässä Indie World -lähetyksessä Nintendo esitteli 21 peliä riippumattomilta pelikehittäjiltä, jotka ovat tulossa Nintendo Switchille.

Esiteltyihin indie-peleihin sisältyi muun muassa Road 96, DigixArtin peli, joka muuttuu tekemiesi valintojen mukaan; OXENFREE II: Lost Signals, suora jatko-osa alkuperäiselle ja ylistetylle pelille Night School Studiolta. OlliOlli World, uusi skeittipeli Roll7:ltä, Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge, sivuttain vierivä taistelupeli vuoden 1987 Turtlesin legendaarisella ulkoasulla varustettuna sekä The Longing, reaaliaikainen kokeellinen seikkailu Studio Seufzilta.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto