Skip to main content

Kirby and the Forgotten Land julkaistaan 25. maaliskuuta

keskiviikko, 12. tammikuu 2022
Lähde voimakkaan ja suloisen sankarimme Kirbyn kanssa seikkailuun uudessa Kirby and the Forgotten Land -pelissä. Tässä värikkäässä Nintendo Switch -konsoleille julkaistavassa 3D-tasoloikkaseikkailussa Kirby saa uusia kykyjä. Luvassa on ihmeitä, erämaita ja Waddle Dee -hahmoja. Peli julkaistaan jo 25. maaliskuuta 2022!

Kirby saapuu tuntemattomaan maahan ja huomaa, että Beast Pack on kidnapannut useita Waddle Dee -hahmoja. Pelastaakseen ystävänsä Kirby lähtee matkalle uteliaan Elfilinin kanssa, jonka hän kohtaa tässä uudessa maailmassa.

Voit käyttää useita Kirbyn kykyjä taistellaksesi vihollisia vastaan ja tutkiaksesi useita värikkäitä 3D-maailmoja. Tässä paikassa, jossa luonto ja aikaisempi sivilisaatio ovat sulautuneet yhteen, sinua odottaa useita erilaisia alueita, jotka ovat täynnä tasoloikkahaasteita. Kun lähdet vapauttamaan Waddle Dee -hahmoja, jotka ovat loukussa jokaisen kentän lopussa, saattaa olla hyvä tutkia tarkasti kaikki pienimmätkin nurkat ja jopa pelastaa mahdollisimman monta matkan varrella.

Beast Pack yrittää tehdä tehtävästäsi mahdollisimman hankalan, mutta Kirbyn klassisen kopiointikyvyn ja uusien lisäysten, jotka tunnetaan nimellä Drill ja Ranger, avulla onnistunut siinä varmasti. Drill-kopiointikyvyn avulla Kirby voi kaivautua maahan ja hyökätä vihollisten kimppuun alapuolelta tekemällä voimakkaan iskun. Viholliset näkevät pian myös tähtiä, kun Kirby vapauttaa Ranger-kopiointikyvyn, jonka avulla voit tähdätä kaukana olevia vihollisia.

Kirbyllä voi olla myös apuri mukanaan tässä seikkailussa. Pelaaja nro 2 pelaa silloin Bandana Waddle Dee -hahmolla, joka voi hyökätä vihollisten kimppuun keihäällään. Molemmat pelaajat voivat kukin käyttää omaa Joy-Con -ohjainta tässä moninpelitilassa.

Kirby and the Forgotten Land esittelee myös Waddle Dee Townin, joka toimii seikkailun keskuksena. Kaupunki kehittyy yhä enemmän pelastettujen Waddle Dee -hahmojen määrän perusteella. Erilaisia kauppoja avautuu ja pääset nauttimaan kaupunkilaisten suosikkipeleistä. Kirby voi jopa auttaa Waddle Dee Caféssa. Siellä sinun täytyy käsitellä nopeasti asiakkaiden tilauksia pitääksesi heidät tyytyväisinä ja kerätäksesi huippupisteet. Wise Waddle Dee löytyy myös Waddle Dee Townista ja hän antaa sinulle hyödyllisiä vinkkejä. Verkkoyhteyden kautta voit myös saada selville joitakin maailmanlaajuisia pelaajatietoja, kuten pelastettujen Waddle Dee -hahmojen kokonaismäärän ympäri maailmaa ja sen hetkisen suosituimman kopiointikyvyn.

Kirby-sarja täyttää tänä vuonna 30 vuotta ja näihin juhlallisuuksiin sopivan taustakuvan voi ladata täältä.

images/products_22/kirby-and-the-forgotten-land/__screenshots/Kirby_and_the_Forgotten_Land_3DAction02.jpg
images/products_22/kirby-and-the-forgotten-land/__screenshots/Kirby_and_the_Forgotten_Land_drill02.jpg
images/products_22/kirby-and-the-forgotten-land/__screenshots/Kirby_and_the_Forgotten_Land_BandanaWaddle_Dee02.jpg
images/products_22/kirby-and-the-forgotten-land/__screenshots/Kirby_and_the_Forgotten_Land_ranger02.jpg

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto