Skip to main content

Kirby’s Dream Buffet saapuu Nintendo Switchille tänä kesänä

keskiviikko, 13. heinäkuu 2022
Kuka kaipaa hauskaa Kirby-moninpeliä? Kirby’s Dream Buffet saapuu Nintendo Switchille tänä kesänä. Se tarjoaa hauskaa moninpelaamista paikallisesti tai verkossa*. Luvassa on erilaisia ruoka-aiheisia kenttiä, joita jopa nirsoimmat syöjät haluavat syödä.

Kirby’s Dream Buffet julkaistaan yksinoikeudella Nintendo Switchin Nintendo eShopissa, ja se sisältää joukon Kirbyjä, jotka pyörivät ruoka-aiheisten kenttien läpi neljässä erässä. Tästä moninpelihauskuudesta ei vauhtia puutu! Pelaajat kisaavat keskenään näillä herkullisilla esteradoilla kerätäkseen mansikoita Kirbyn kasvaessa, tönimällä muut pelaajat pois kentältä ja käyttämällä tuttuja Copy Abilities -kykyjä – tai Copy Food Abilities -kykyjä, kuten niitä kutsutaan täällä - voittaakseen kilpailun.

Kirby’s Dream Buffet tarjoaa helposti omaksuttavaa pelattavuutta kaikentasoisille pelaajille, mutta siinä on myös sopivasti haastetta kaikkein kilpailuhenkisimmille pelaajille.

Lisätietoja Kirby’s Dream Buffet -pelistä paljastetaan myöhemmin.

*Moninpeli vaatii yhteensopivan ohjaimen per pelaaja. Lisäohjaimia (myydään erikseen) saatetaan tarvita.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto