Skip to main content

Lisätietoja Monster Hunter Stories 2 ja Monster Hunter Rise -peleistä Monster Hunter Digital Eventissä!

torstai, 27. touko 2021
Monster Hunter Digital Eventissä näytettiin uusia trailereita Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin- ja Monster Hunter Rise -peleistä. Monster Hunter -sarjan tuottaja Ryozo Tsujimoto ja Monster Hunter Rise -ohjaaja Yasunori Ichinose kertoivat meille myös, mitä näissä peleissä tulee tapahtumaan lähitulevaisuudessa.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruinin uusin traileri antoi meille ensimmäisen katsauksen salaperäiseen valoon, joka saa hirviöt raivostumaan. Saimme myös nähdä lisää tuttuja kasvoja alkuperäisestä Monster Hunter Stories -pelistä. Fanit saivat myös yksityiskohtaisen katsauksen uusiin muniin ja Rite of Channeling -ominaisuuteen, jonka avulla pelaajat voivat rakentaa täysin ainutlaatuisia kokoelmia Monstie-kavereista, kun peli julkaistaan Nintendo Switchille 9. heinäkuuta 2021. Monster Hunter Risen faneille esiteltiin päivitys numero kaksi, jonka pelaajat voivat ladata myöhemmin tänään. Ver. 3.0-päivitys tuo peliin vielä kaksi uutta hirviötä ja se sisältää myös uuden lopetuksen, uusia tehtäviä, uusia ase- ja panssarivaihtoehtoja, uusia taitoja ja paljon muuta.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin -pelin uusin traileri antoi faneille ensimmäisen vilauksen raivoa herättävästä valosta, joka on alkanut tartuttaa hirviöitä ympäri maailmaa ihan tyhjästä. Traileri paljasti myös hieman enemmän päähenkilön siteistä Razewing Rathaan, heidän isoisänsä, legendaarisen Monster Rider Redin, olinpaikasta sekä lisää joistakin alkuperäisen Monster Hunter Stories -pelin palaavista hahmoista. Vaikka todellinen yhteys hirviön riehumisen, Rathalon maailmanlaajuisen katoamisen ja Razewing Rathan syntymän välillä on epäselvä, pelaajat voivat luottaa Battle Buddy Avinian ja hänen Monstie Frostfangin apuun, jotka palaavat ensimmäisestä Monster Hunter Stories -pelistä auttamaan mysteerin ratkaisemisessa.

Sen lisäksi, että saimme jännittäviä lisätietoja pelin juonesta, saimme myös ensimmäisen katsauksen siihen, kuinka Monster Riderit keräävät ja parantavat Monstie-kavereitaan. Kerätäkseen uusia Monstie Eggs -munia pelaajien on tutkittava kaikki Monster Denit. Monster Denejä on kaikenmuotoisia ja -kokoisia, jotkut harvinaisemmat sisältävät vaikeasti tavoitettavia hirviömunia, jotka saattavat sisältää harvinaisia ​​geenejä. Palattuaan uusien munien kanssa pelaajat voivat saada munat kuoriutumaan ja selvittää, minkä uuden Monstien he ovat saaneet, ja käyttää Rite of Channeling -ominaisuutta siirtääkseen ainutlaatuisia geenejä yhdeltä Monstielta toiselle. Yhdistämällä saman elementin tai hyökkäystyypin geenejä pelaajat voivat luoda joukkueen, joka muodostuu uskomattoman erikoistuneista hirviöistä tai sekoittaa eri hirviöiden geenejä luodakseen monipuolisemman Monstien, joka pystyy käyttämään kaikkien hyökkäys- ja elementtityyppien taitoja.

 

Monster Hunter Rise

Digital Eventin aikana Monster Hunter Rise -pelaajat saivat varhain katsauksen uuteen ja melko hirviömäiseen sisältöön, joka sisältyy Ver. 3.0-päivitykseen, joka on pelin toinen päivitys. Suurin uutinen on Monster Hunter Generations Ultimaten tunnetun hirviön Valstraxin uuden muunnelman saapuminen. Crimson Glow Valstraxina tunnettu salaperäinen Elder Dragon voi nousta taivaalla muuttamalla siipiensä muotoa, jolloin se voi lentää ja hyökätä epätavallisen korkealta. Seuraavaksi Apex Zinogre astuu taisteluun erittäin sähköisellä, välkkyvällä ulkonäöllä ja erilaisilla hyökkäyksillä, jotka voivat saada metsästäjät shokkiin. Lisäksi uusi tehtävä sisältää eeppisen välienselvittelyn Thunder Serpent Narwan ja Wind Serpent Ibushin kanssa, mikä antaa pelaajille uuden kauan odotetun lopun pelin tarinalle. Tämä uusi loppu, samoin kuin kaksi uutta hirviötä, uudet tehtävät, uudet ase- ja panssarivaihtoehdot, uudet taidot ja paljon muuta ovat pelaajien saatavilla, kun Ver. 3.0 julkaistaan ​​myöhemmin tänään.

Muotitietoisille metsästäjille tarkoitettu DLC Pack 3 on ostettavissa tänään, ja se sisältää entistä enemmän äänivaihtoehtoja, eleitä, kampauksia, tarroja, taustamusiikkia ja paljon muuta! Kesä-, heinä- ja elokuussa pelaajat voivat odottaa Monster Hunter Rise -kokemuksensa laajentamista uusilla yhteistyötehtävillä, lisätapahtumatehtävillä ja muulla pian paljastettavalla lisäsisällöllä.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto