Skip to main content

Nyt voit pelata Super Mario Party -peliä ystäviesi kanssa verkossa!

tiistai, 27. huhtikuu 2021
Nyt voit pelata Super Mario Party -peliä ystäviesi kanssa verkossa!
Nintendo on juuri julkaissut ilmaisen päivityksen Nintendo Switchin Super Mario Party -peliin, joka lisää peliin verkkomoninpelitilan.

Jos asennat päivityksen Super Mario Party -peliin ja tilaat Nintendo Switch Online -jäsenyyden, voit pelata verkossa ystäviesi kanssa, joilla on tämä peli. Voit pelata myös muiden pelaajien kanssa jakamalla salasanan. Online Voice Chat on myös käytettävissä Nintendo Switch Online -sovelluksen kautta, jos olet ladannut sen matkapuhelimeesi.

Seuraavat pelitilat ovat saatavilla verkossa enintään neljälle pelaajalle:

 • Mario Party: Valitse 20 pelattavan hahmon välillä ja aloita pelaamaan pelilaudalla, jossa heitetään noppaa. Pelaa erilaisia minipelejä kerätäksesi kolikoita, joilla voit hankkia esineitä tai tähtiä. Eniten tähtiä kerännyt pelaaja voittaa.
 • Partner Party: Kaksi pelaajaa tekee yhteistyötä ja yrittää saada mahdollisimman monta tähteä. Jokainen pelaaja voi liikkua vapaasti pelilaudalla etsiessään tähtiä, mikä mahdollistaa erilaisten strategioiden käytön sekä vauhdikkaita kaksintaisteluita.
 • Minigames: Seitsemänkymmentä yhteensä 80 erilaisesta minipelistä on pelattavissa verkossa. Täydellinen tilaisuus haastaa ystävät ja perhe.

Jopa neljä ystävää voi pelata yhdessä verkossa. Kukin käyttää omaa Joy-Con -ohjainta. Eri vaihtoehdot ovat:

 • Kaksi pelaajaa:
  Kaksi Nintendo Switch -konsolia, yksi pelaaja per konsoli
 • Kolme pelaajaa:
  Kaksi Nintendo Switch -konsolia, kaksi pelaajaa yhden konsolin kautta ja kolmas pelaaja toisen konsolin kautta
  Kolme Nintendo Switch -konsolia, yksi pelaaja per konsoli.
 • Neljä pelaajaa:
  Kaksi Nintendo Switch -konsolia, kaksi pelaajaa per konsoli
  Neljä Nintendo Switch -konsolia, yksi pelaaja per konsoli.

Jos sinulla on Nintendo Switch Online Family Membership -jäsenyys, jopa kahdeksan perheenjäsentä voi käyttää samaa jäsenyyttä.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto