Skip to main content

Sephiroth saapuu Super Smash Bros. Ultimate -peliin DLC-taistelijana

perjantai, 18. joulukuu 2020
FINAL FANTASY VII:stä tuttu Sephiroth saapuu pelattavana taistelijana Super Smash Bros. Ultimate -peliin 23. joulukuuta.

Sephiroth tulee olemaan osa Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass Vol. 2 DLC:tä, joka sisältää myös taistelijat, kuten Min-Min ARMS-pelistä ja Steve & Alex Minecraft-pelistä, sekä kolme muuta taistelijaa, joita ei ole vielä ilmoitettu. Sephirothista tulee siten toinen FINAL FANTASY VII:stä tuttu hahmo, josta tulee pelattava taistelija Super Smash Bros. Ultimate -pelissä, sillä Cloud oli ensimmäinen.

Oheisessa livelähetyksessä Super Smash Bros. Ultimate – Battling with Sephiroth (Nintendo Switch) pelin ohjaaja Masahiro Sakurai paljasti lisätietoja Sephirothista.

Tiivistelmä lähetyksestä:

  • Aikarajoitettu tapahtuma: Sephiroth Challenge: Sakurai kertoi The Sephiroth Challengesta, aikarajoitetusta tapahtumasta, jossa pelaajat voivat taistella Sephirothia vastaan jo nyt ja aina 23. joulukuuta klo 03:00 asti. Pelaajat, joilla on joko Fighters Pass Vol. 2 tai Challenger Pack 8: Sephiroth ja jotka selvittävät haasteen, saavat avattua Sephirothin ja hänen uuden Northern Cave -kenttänsä ennen 23. joulukuuta. Jos haluat saada Sephirothin pelattavaksi hahmoksi mahdollisimman pian, sinun tarvitsee vain ottaa haaste vastaan!
  • Uusi kenttä, musiikkia ja muuta: Challenger Pack 8: Sephiroth sisältää myös Northern Cave -kentän, uuden reitin Classic Mode -pelitilassa, ja yhdeksän musiikkikappaletta FINAL FANTASY -sarjasta.
  • Mii Fighter -asuja: 23. joulukuuta julkaistaan uusia asuja Mii Fighter -hahmoille. Nämä asut ovat tuttuja FINAL FANTASY -sarjasta ja ne perustuvat muun muassa klassisiin hahmoihin kuten Aerith, Tifa ja Barret. Mukana on myös Chocobo-hattu ja asu, joka perustuu Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars -pelin Geno-hahmoon.

Fighters Pass Vol. 2 on nyt saatavilla ja se tarjoaa pääsyn Challenger Pack 8: Sephirothiin.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto