Skip to main content

Sininen Nintendo Switch Lite julkaistaan Euroopassa 7. toukokuuta!

keskiviikko, 14. huhtikuu 2021
Sininen Nintendo Switch Lite julkaistaan Euroopassa 7. toukokuuta!
Sininen Nintendo Switch Lite julkaistaan Suomessa ja muualla Euroopassa 7. toukokuuta. Kuten muutkin Nintendo Switch Lite -mallit, se on suunniteltu erityisesti kannettavaan pelaamiseen, joten pelaajien on helppo ottaa se mukaan mihin tahansa.

Täydellinen konsoli omistaa, kun New Pokémon Snap julkaistaan 30. huhtikuuta. Peli, jossa pelaajat voivat tutkia tuntemattomien saarten kauniita ympäristöjä ottaakseen kuvia erilaisista Pokémoneista. Voit etsiä Pokémoneja niiden alkuperäisissä ympäristöissä, kuten tiheissä viidakoissa ja valtavilla aavikoilla. Paljasta myös Illumina-ilmiön mysteeri.

Toinen tuleva lisäys Nintendon pelikirjastoon on erittäin viihdyttävä seikkailu nimeltään Miitopia, joka julkaistaan 21. toukokuuta. Miitopiassa voit lähteä hauskaan seikkailuun yhdessä perheen ja ystävien kanssa. On helppoa antaa kenen tahansa pelata tässä komediaseikkailussa, jossa tavoitteena on voittaa kasvovaras Dark Lord. Ja nämä kaksi peliä ovat vain esimakua kaikista saatavilla olevista ja tulevista seikkailuista Nintendo Switchille.

Nintendo Switch Lite on suunniteltu kannettavaan pelaamiseen ja siinä on sisäänrakennetut ohjaimet. Se on myös pienempi ja kevyempi kuin Nintendo Switch. Sillä voi pelata kaikkia Nintendo Switch -pelejä, jotka tukevat kannettavaa pelaamista.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto