Skip to main content

Splatoon 3 julkaistaan 9. syyskuuta

keskiviikko, 7. syyskuu 2022
Tervetuloa Splatlandsiin, jossa kilpailet muita vastaan, voit pukeutua todella hienosti, käyttää tehokkaita aseita ja maalata suuria kenttiä hienoimmalla musteella. Kyllä, kaikki tämä on osa Inklingien ja Octolingien arkea!

Tervetuloa Splatlandsiin, jossa kilpailet muita vastaan, voit pukeutua todella hienosti, käyttää tehokkaita aseita ja maalata suuria kenttiä hienoimmalla musteella. Kyllä, kaikki tämä on osa Inklingien ja Octolingien arkea!

Splatoon 3 keskittyy kolmeen tiettyyn pelitilaan: Turf War, ikoninen neljä vastaan neljä taistelu, jossa taistelukenttää on tarkoitus maalata mahdollisimman paljon; Salmon Run, yhteistyötila, jossa neljän hengen joukkue torjuu vaarallisia Salmonid-pomoja ja joukkueesi tavoitteena on kerätä kultamunia; sekä yksinpelitila ja kampanja nimeltään "Return of the Mammalians", joka asettaa pelaajat Agent 3:n kenkiin taistelussa pahoja Octarianeja vastaan. Lisäksi säännölliset Splatfest-moninpelitapahtumat palaavat.

Splatoon 3 on jatko-osa, joka on tarkoitettu sekä uusille että vanhoille pelaajille. Se tuo sarjaan uusia ominaisuuksia, kun taas tuttuja pelitiloja on uudistettu eri tavoin:

  • Maalaa tiesi voittoon: Pelaajat voivat käyttää aseitaan ampuakseen tai maalatakseen musteella kaikkialle. Väritä vastustajat, kun kukistat heidät väliaikaisesti. Kokeile myös vaihtaa Swim Form -tilaan, koska silloin voit uida musteessa ja liukua kentän ympäri. Todella tehokasta, koska tällä tavalla voit kiivetä seiniä pitkin, aitojen läpi ja täyttää myös säiliösi musteella. Lisäksi äskettäin lisätyt Squid Roll- ja Squid Surge -liikkeet ovat suureksi avuksi pelin kenttiä tutkiessasi.
  • Värikäs asearsenaali: Kaikki aiempien pelien asetyypit ovat palanneet ja mukana on myös joitakin täysin uusia. Tasoita vastustajia teloilla, ammu heitä musteella lähietäisyydeltä uudella Splatana-asetyypillä, pysy nesteytettynä uudella Tacticoolerilla tai yllätä vastustajasi erilaisilla erikoiskyvyillä.
  • Pelaa ystävien kanssa: Kaikkia pelin aulassa saatavilla olevia pelitiloja, Anarchy Battle (Series) -tilaa lukuun ottamatta, voidaan pelata ystävien kanssa. Nyt on mahdollista jatkaa pelaamista valitussa ryhmässä ottelun päätyttyä ensimmäistä kertaa tässä pelisarjassa.
  • Turf War Battles: Tämä verkkopelitila* on tarkoitettu usealle pelaajalle samanaikaisesti. Kaksi joukkuetta kohtaavat toisensa ​​kolmen minuutin taistelussa, jossa heidän on maalattava mahdollisimman paljon taistelukenttää musteella. Täysin uudet kentät, kuten Eeltail Alley, Scorch Gorge, Mincemeat Metalworks ja Undertow Spillway, löytyvät tästä pelitilasta, ja pääset näkemään uudelleen kentät, kuten Museum d'Alfonsino, Hammerhead Bridge ja Mahi-Mahi Resort. Julkaisupäivänä on käytössä yhteensä 12 kenttää ja lisää on luvassa tulevissa päivityksissä.
  • Splatfest-tapahtumat: Näissä verkossa pelattavissa Splatfest-tapahtumissa pelaajat äänestävät yhtä kolmesta joukkueesta ja voivat sitten taistella Splatfest-joukkueensa puolesta 4 vs 4 Turf War -taisteluissa. Uusi ominaisuus on värikäs ja kaoottinen Tricolor Turf War -tila, jossa kolme joukkuetta kilpailee samanaikaisesti ja ykkösjoukkueen on puolustauduttava ainutlaatuisessa 4 vs 2 vs 2 -taistelussa.
  • Anarchy Battles: Tämä pelitila asettaa kenen tahansa taidot koetukselle. Pelaajat osallistuvat taisteluihin neljässä vaihtuvassa pelitilassa noustakseen korkeammalle tilastoissa. Anarchy Battle (Series) on tarkoitettu pelaajille, jotka haluavat ottaa haasteen vastaan ​​yksin. Vaihtoehtoisesti voit liittyä Anarchy Battle (Open) -peliin, jossa teet yhteistyötä ystävien kanssa.
  • Salmon Run: Tässä intensiivisessä neljän pelaajan yhteistyötilassa pelaajat torjuvat vaarallisia Salmonid-pomoja. Tämä pelitila on pelattavissa nyt milloin tahansa.
  • Return of the Mammalians: Uudessa yksinpelattavassa tarinatilassa omaksut Agentti 3:n roolin kovassa taistelussa Octarianeja vastaan ​​löytääksesi Alternan ja Fuzzy Oozen salaisuudet. Tämän pelitilan pelaaminen toimii myös hyvänä harjoituskenttänä moninpelejä varten.
  • Paljon muokkausvaihtoehtoja: Splatoon 3 sisältää uusia ja laajennettuja muokkausvaihtoehtoja ja varusteita, jotka ovat saatavilla Splatsvillen liikkeissä. Uusimmat vaatteet, voittoasennot, henkilökohtaiset vaatekaappikoristeet ja paljon muuta löytyy myös kausiluettelosta. Kausi 1 -luettelo on saatavilla pelin julkaisusta alkaen ja jokainen kausi kestää kolme kuukautta. Muita ilmaisia ​​päivityksiä ja maksullisia lisäosia on myös suunnitteilla tulevaisuudessa.

Vakaa internet-yhteys vaaditaan, kun haluat pelata internetin kautta. Jotta voit käyttää online-palveluita, sinun on luotava Nintendo Account -tili ja hyväksyttävä siihen liittyvät ehdot, mukaan lukien Nintendo Account Privacy Policy. Jotkin online-palvelut eivät välttämättä ole saatavilla kaikissa maissa. Verkkopelaaminen vaatii myös aktiivisen Nintendo Switch Online -tilauksen. Lue lisää maksullisesta jäsenyydestä.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto