Skip to main content

Uusi Nintendo Switch julkaistaan 8. lokakuuta

tiistai, 6. heinäkuu 2021
Nintendo Switch -perhe saa uuden jäsenen. Nintendo Switch – OLED Model julkaistaan 8. lokakuuta ja se tarjoaa pelaajille uuden mahdollisuuden tutustua Nintendo Switchin laajaan pelikirjastoon.

Nintendo Switch – OLED Model on lähes saman kokoinen kuin Nintendo Switch -konsoli, mutta siinä on suurempi 7-tuumainen OLED-näyttö, jossa on kirkkaat värit ja korkeampi kontrasti. Nintendo Switch – OLED Model -konsolissa on myös leveä säädettävä jalusta pöytätilaa varten, uusi telakka, jossa on kiinteä LAN-portti vakaata verkkopelaamista varten, 64 GB sisäistä tallennustilaa ja sisäänrakennetut kaiuttimet parannetulla äänenlaadulla pelattaessa kannettavassa tilassa tai pöytätilassa.

Kuten sekä Nintendo Switch että Nintendo Switch Lite, myös Nintendo Switch – OLED Model voidaan ottaa mukaan tien päälle ja hyödyntää sen monipuolisuutta milloin tahansa. Nintendo Switch -kantolaukun ja näytönsuojan sisältävä paketti tulee myös olemaan saatavilla Nintendo Switch – OLED Model -konsolia varten julkaisun yhteydessä.

Nintendo Switch – OLED Model julkaistaan 8. lokakuuta, eli samana päivänä kuin Metroid Dread, joka on suoraa jatkoa Metroid Fusionille ja samalla myös viimeisin osa 2D Metroid-saagassa, joka alkoi alkuperäisellä Metroid-pelillä NES:llä. Kirkkaan OLED-näytön ansiosta palkkiometsästäjä Samus Aranin uusin seikkailu Metroid Dread -pelissä tuntuu entistäkin mukaansatempaavammalta.

Nintendo Switch – OLED Model tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden kokea parannuksia kaikissa kolmessa pelitilassa:

  • TV mode: Aseta Nintendo Switch – OLED Model telakkaan pelataksesi Nintendo Switch -pelejä TV:llä. Käyttämällä sisäänrakennettua LAN-porttia käyttäjät voivat valita langallisen yhteyden WiFi-yhteyden lisäksi.
  • Tabletop mode: Säädä konsolin takana olevaa jalustaa ja käytä konsolin näyttöä pelataksesi moninpelejä kahdella mukana tulevalla Joy-Con -ohjaimella. Leveän säädettävän jalustan avulla konsoli seisoo tukevasti. Jalusta on säädettävissä parhaan mahdollisen katselukulman saavuttamiseksi.
  • Handheld mode: Käyttäjät voivat ottaa konsolin mukaansa mihin tahansa kannettavassa tilassa ja pelata moninpelejä paikallisesti tai verkossa ystävien kanssa. 7-tuumainen OLED-näyttö tarjoaa kirkkaat värit ja korkean kontrastin.

Konsolista julkaistaan kaksi eri värivaihtoehtoa:

Kaikki aiemmin julkaistut Joy-Con -ohjaimet Nintendo Switchille ovat yhteensopivia tämän uuden mallin kanssa. Lisäksi Nintendo Switch – OLED Model on yhteensopiva koko Nintendo Switchin pelikirjaston kanssa.*

Voit siirtää digitaaliset pelisi ja tallennustietosi toisesta Nintendo Switchistä tähän uuteen malliin.

*Nintendo Switch – OLED Model on yhteensopiva koko Nintendo Switchin pelikirjaston kanssa. Joidenkin Nintendo Labo -sarjan Toy-Con -lisätarvikkeiden osalta pelikokemuksessa saattaa kuitenkin olla eroja, koska konsolin ja näytön koossa on eroja Nintendo Switch – OLED Model -konsolin ja Nintendo Switchin välillä. Saattaa myös olla pelejä, joissa pelikokemus voi vaihdella konsolin uusien ominaisuuksien, kuten suuremman näytön koon, vuoksi.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto