Skip to main content

Uusi traileri ja demo Monster Hunter Rise -pelistä!

perjantai, 8. tammikuu 2021
Katso, mitä kaikkea Monster Hunter Digital Event -lähetyksessä paljastettiin!

Torstaina 7. tammikuuta Capcom järjesti ”Monster Hunter Digital Event” -lähetyksen, jossa paljastettiin lisää jännittäviä tietoja Monster Hunter Rise -pelistä. Saimme tietää muun muassa, että pelistä julkaistaan demoversio perjantaina 8. tammikuuta ja se on saatavana tammikuun loppuun asti. Tapahtuman aikana näytettiin myös uusi traileri, jossa saimme nähdä lisää, miten ”Wyvern Riding” tulee toimimaan, uuden hirviön, joukon palaavia klassisia hirviöitä ja uusia, todella kylmiä metsästysmaita.

Wyvern Riding trailer:

Demoversiossa voit testata erilaisia metsästysmahdollisuuksia joko yksin offline-tilassa tai paikallisesti neljän pelaajan offline-tilassa tai verkossa. 14 erilaista asetyyppiä on valittavana demoversiossa. Seuraavat tilat ja tehtävät ovat mukana demossa:

  • Training – Opi hirviöiden metsästämisen perusteet. Tässä tilassa opit myös käyttämään uutta Wirebug-ominaisuutta ja Palamute-ratsastusta. Tätä pelitilaa ei voi pelata muiden kanssa.
  • Wyvern Riding – Opi lisää Wyvern Ridingista, uudesta ominaisuudesta, jossa voit ratsastaa ja ohjata hirviöitä. Tätä pelitilaa ei voi pelata muiden kanssa.
  • Beginner Quest: Great Izuchi – Täydellinen aloittelijoille tai pelaajille, jotka eivät ole pelanneet hetkeen. Pelaa yksin tai paikallisesti ja verkossa muiden pelaajien kanssa.
  • Intermediate Quest: Mizutsune – Todellinen haaste kokeneille pelaajille. Pelaa yksin tai paikallisesti ja verkossa muiden pelaajien kanssa.

Toinen paljastettu asia oli täysin uusi hirviö, jäinen Goss Harag. Tämä jäinen peto lähettää kylmiä väreitä selkärankaasi pitkin. Se hallitsee lumisilla Frost Islands -alueilla etsiessään uusia uhreja ja se hyökkää jättimäisillä kynsillään. Uskallatko lähteä sinne?

Monster Hunter Rise -pelissä esiintyy monia muita klassisia hirviöitä muista Monster Hunter -peleistä. Jotkut näistä ovat Lagombi, Khezu, Great Baggi, Barioth, Mizutsune ja Tigrex. Lisää uusia ja palaavia hirviöitä paljastetaan tulevina kuukausina.

Monster Hunter Rise julkaistaan Nintendo Switchille 26. maaliskuuta 2021.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto